Mikrofonen min ikke virker når du ringer på iPhone Med mindre det er Speaker Phone

 Hvis iPhone innringere kan høre deg når du er på høyttaleren, kan mikrofonen være feil. Problemet kan være midlertidig som du kan potensielt fikse med grunnleggende feilsøking, eller det kan kreve ekstra hjelp av en Apple tekniker.

 Restart iPhone

 Start iPhone kan potensielt løse et problem når mikrofonen på iPhone ikke. Trykk og hold Dvale / vekke-knappen på telefonen før du blir bedt om å slå av skjermen. Skyv fingeren på den røde markøren og vente på telefonen. Vent minst ett minutt før du slår på telefonen ved å trykke og holde inne sleep / wake.

 Gjenopprett fra sikkerhetskopi

 Gjenopprette iPhone fra backup hvis problemet fortsetter mikrofonen. Lansere iTunes og koble din iPhone til datamaskinen med en USB-kontakt-til-iPhone. Klikk på navnet på telefonen i venstre panel i iTunes. Alternativer for telefonen vises. Klikk på "Restore". Hvis du allerede har lagret telefonen, er du i stand til å vende tilbake til de lagrede kopiere filer fra telefonen. Telefonen vil starte på nytt for å fullføre prosessen. Test mikrofonen når den starter på nytt.

 Oppdateringer

 Konstant problemer med mikrofonen på iPhone kan be deg om å oppdatere telefonprogramvaren. Oppdateringer utføres via iTunes for å starte programmet og koble telefonen. Klikk på navnet på telefonen i ruten til venstre, og klikk "Søk etter oppdateringer". Hvis en oppdatering er tilgjengelig, blir du bedt om å lagre din første telefonen og overføre alle kjøp du gjør på telefonen. Klikk "Install Update" og vent til prosessen er fullført. Når telefonen starter på nytt, foreta et testanrop for å sjekke mikrofonen.

 Replacement Phone

 En erstatning iPhone kan være nødvendig hvis de ankende parter er fortsatt ikke i stand til å høre deg i mikrobølgeovn, men høyttalerne fortsatt fungerer. Avhengig av garantien på telefonen din og hvorfor problemene mikrofon, kan du pådra deg et gebyr for en ny telefon. Du kan kontakte Apple teknisk support på telefon eller ved avtale på en Apple-butikk for å tillate en tekniker for å fikse telefonen problem.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha