Mimre: Essential å være lykkelig

Livet går så ustoppelig. Vi går gjennom ulike stadier og leve utallige øyeblikk av glede eller tap. Sorry hel regnbue av følelser fra kjærlighet, hat, glede, frykt og skuffelse. Mange ting vi gjør det bra og andre dårlig. Vi opptrer i henhold til våre ideer, og mange ganger, gjør vi nettopp det motsatte av hva vi bekjenner.

Hva var en gang presentere den er nå borte. Mange mennesker tilbringer tid huske. Han lider når han tenker på alt han gjorde og ikke burde ha gjort. Han klager husker internt når alt burde ha gjort og ikke, når jeg kommer til å tenke på alle de feil. Levende elendighet å huske de øyeblikkene, steder og spesielle mennesker som er borte og vil aldri tilbake.

Minnet om fortiden blir dermed en kilde til ubehag. Tilsynelatende hans anger og lengsel dukke opp. Åpenbart at virkeligheten som har dukket opp er ideen om at det siste ikke bør minnes. Mange tror kanskje det er den eneste måten å finne fred i denne verden. Det vil si, begrave fortiden tilsynelatende løste hele sky av ubehag og ubrukelig omvendelse.

Tross alt, ingen har noen tvil om at fortiden er uforanderlig. Ingen kan forandre det som allerede er forbi. Og lider jamret sine feil og hva som bare eksisterer i hans siste levende enestående pine. Angivelig det eneste igjen er resignasjon, eller som noen mener: begrave fortiden.

Men det er langt fra sannheten. Glem fortiden er først en umulig hvis du liker god mental helse. Noen vil lide mer prøver å oppnå det umulige med de uheldige minner.

Faktisk er problemet ikke er fortiden i seg selv, men hvor det er ment å huske. En sunn holdning til vår fortid omfatter gjennomgang feil. Men sørger ikke for dem, snarere tvert imot: de er en nyttig kilde til informasjon om hva vi ikke skal gjenta i vår nåværende. Svært ofte er det vanskelig å eliminere visse atferd vil først lede oss til å gjøre en feil.

Jeg gjentar: fortiden er en uvurderlig kilde til feil. Vi må huske sitt beste for å unngå dem igjen.

Utvilsomt din fortid er ikke bare full av feil. Du gjorde også mange ting godt. Det kan vises overskrides selv dine suksesser og fiaskoer. Og det er i disse suksessene der du har andre stor kilde til informasjon. Takket være mimre spare deg for mye tid på jakt etter løsninger. Ikke bare husker du hva definitivt ikke fungerer, har du også i besittelse at du vet hva utgjør en løsning.

Mimrer ikke bare har en uvurderlig praktisk verdi. Det gir også at de heldige tilbakekaller hendelsene i våre liv. Disse hendelsene kommer til tankene, og kan også være stolte av å ha levd. Vi er glade for å telle andre mennesker, hvorav noen kan ha det gøy og bli underholdt med historier. Atter andre vil dele vår entusiasme for å huske fordi de bodde sammen med oss.

Og hva med de vanskelige tider, de som ikke består noe riktig. Har du glemt? Nei! Hvis vi ikke være fullt klar over verdien av alle de gode tingene vi liker i nåtiden. Vi kan heller ikke føle behagelig trøst av å ha endelig dukket opp fra disse irriterende perioder av våre liv. Husk imidlertid gjør det oss sukk av tilfredshet og lettelse. Det tillater oss å presentere vår triumf over bivirkninger av våre tidligere liv. Nå kan vi le og nyte å huske de dårlige øyeblikk som aldri kommer tilbake.

Reminisce også gir oss mulighet til å spore av tid. Nyter tiden er umulig hvis vi har minner. Et typisk resultat av hukommelsestap pasientene er at de føler at deres liv unnvike dem i lysets hastighet. Nøyaktig de føler at plutselig hele årene gikk som om det var dag. Livet unnslipper dem uten å være i stand til å leve smertelig.

Veldig trist faktisk ikke husker fortiden. Kan ikke gjøre det er veldig vanskelig å være lykkelig.

Annet Anbefalt lesing:

Dine Opportunities tjene penger med Internett

Spissfindigheter å opphisse kvinner

Psykologiske selvforsvar teknikker

For å hjelpe deg å huske hva Studerte

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha