Min iPhone kjører ikke, og en blinkende rødt Batteri

 Et rødt blinkende batteriikonet på din iPhone betyr ita € ™ s ikke sette inn. Årsakene til dette problemet kan variere. Utføre noen grunnleggende feilsøkingstrinn for å diagnostisere og fikse ikonet blinker rødt batteri på iPhone iOS 8.

 Hvorfor iPhone viser en rød batteriikonet

 En batteriikonet blinker rødt tre ganger, betyr ikke får nok strøm til å lade iPhone riktig. Årsaken kan være en defekt USB eller tredje lader. Prøv å koble telefonen til en annen strømkilde eller feste den til en kjent god lader. Hvis youâ € ™ re lading via USB-porten på datamaskinen, kan du prøve å koble kabelen til en annen port, og sørg for at den er kompatibel - USB 2.0 eller 3.0.

 Et tomt batteri ikon lyser rødt betyr at batteriet er så lite strøm, det har ikke engang saften å slå på; det er behov for å nå sitt minimum belastning.

 Sjekke tilkoblingene

 Hvis youâ € ™ re telefonen er koblet til riktig type strømkilde, sjekk tilkoblingene. Sørg for at ladekabelen er satt ordentlig inn i porten på iPhone. Inspisere lastehavnen å sikre ita € ™ s ikke skadet eller plugget med rusk. Hvis det er rødt eller oransje fargen på porten pinner eller last, kan iPhone har vannskader. Også undersøke ladekabelen seg til å sørge for at ita € ™ s ikke skadet. Skifte ut kabelen, om nødvendig.

 Forstå Tredje ladere

 Ikke alle tredjeparts ladere jobbe med iPhone iOS 8 og senere. Hvis du nylig har oppgradert til iOS 8 operativsystem på din iPhone, med en ladekabel med MFI sertifisering. Kabler uten denne sertifiseringen kan ikke lade telefonen på riktig måte og kan produsere batteriikonet blinker rødt. Fordi denne sertifiseringen kravet er fortsatt relativt nytt, kan noen tredjeparts ladere ikke svare. Hvis du har tilgang til den originale laderen som fulgte med iPhone, kan du bruke den til å lade enheten i stedet.

 Bytte batteriet i iPhoneâ € ™

 Noen ganger kan en batteriet er skadet eller er rett og slett for gammel til å laste riktig. Hvis iPhone er fortsatt under garantien, ta det med til en Apple-butikk og ber om at du erstatte batteriet. Hvis ita € ™ s ut av garantien, må du kanskje betale for å skifte ut batteriet eller i en Apple-butikk iPhone eller lisensiert verksted.

 Tredje batteriovervåkningsprogrammer

 En rekke av de tredjebatteriovervåknings programmer er tilgjengelig for nedlasting for iPhone i iTunes og App-butikker. Disse programmene bringe strømstyringsfunksjoner til enheten, inkludert batterier meter for bruk og varseltoner som indikerer når iPhone-batteriet er farlig lavt.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha