Mine damer og Vaginal plasties

Mange kvinner i vårt land som allerede har hatt en, to eller tre barn gå mer bekymret for sine barn, noe som er meget prisverdig, men forlater sine kvinners helse ... som svekker deres livskvalitet forverrede forhold til hennes mann og gaver hennes ekteskap til å mislykkes.

Kvinner som har hatt vaginale fødsler i løpet av årene, og redusert produksjon av østrogen presentere et bilde av mesenchymale hypotoni, som vil utsette dem til å lide prolaps, er urinrøret kalt urinrør eller blære eller rektum-cystocele kalt rectocele eller perineumrift og kaller disse enhetene bringe en lang liste over irritasjonsmomenter som for eksempel følelsen av en klump i hennes kjønnsorganer, urinlekkasje til mellomstore og små anstrengelser, tilbakevendende blærekatarr, strømmer stadig hyppigere , vaginal brenning og mange flere, som lagt en hel undergrave hele eller vesentlig forringe livskvaliteten for kvinner og spesielt ... ødelegge din intimt forhold med partneren din!.

Dette verdifall, som igjen resulterer i en rekke andre plager som hodepine, konstant tilgang uten grunn irritabilitet, søvnløshet, sløvhet og andre ...

egentlig det er veldig smertefullt å leve forfulgt og pisket med disse problemene starte en prolaps ... som igjen er avklart og løst i samråd med en gynekolog som skal vurdere ulike alternativer, og vil utsette saken, løsninger som kan være medisinsk eller kirurgisk.

I tilfelle at enten kirurgisk løsning, kostnadene ikke overstiger $ US $ 800, er kirurgisk prosedyre utføres av gynekologer Solidaritet, er kostnaden den mest økonomiske av alt Lima og er billigere enn alle spørringer, tester og legemidler som stadig tar og bruker, for å prøve å løse konsekvensene,

Mens kirurgisk korreksjon med årsaken til sine problemer løst, på folkemunne oss etter at vi driver vår pasient sender vi en andre eller tredje bryllupsreise, som tilfellet, men uansett hva det er, kan hun ikke være lidelse for et helseproblem som er løst nesten umiddelbart, i utviklede land, er det en konstant at kvinnen som har to barn vaginalt, gå til gynekolog og umiddelbart korrigerer prolapsed skjeden, gjennom en operasjon som vanligvis kalles også ... Vaginal plasty! Er plastisk kirurgi i skjeden, som er navnet som også er gitt til Cure Kirurgisk Vaginal prolaps, er det praktiske resultatet en forbedring av vagina, en foryngelse av skjeden, som selvsagt innebærer en stor forbedring i det intime livet av par, har det blitt sagt er like eller enda mer viktig at forynge ansiktet.

Så damer som er moms og har sin prolaps ... Stopp!, Gå til sykehuset lider Risso Solidaritet i 1992 Arequipa Avenue og forynge deres vaginaer, i tjeneste for gynekologi, koster det billigere enn tur healing hver måned i samme ubehag.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha