Mini Taleopptaker Crafts

 Mini diktafoner brukes til en rekke formål - som en del av en spøk eller gag gave, i bilderammer, og selv i snack boller. De kan bestilles fra overvåkingssider og skjult i håndverk for å holde oversikt over hvordan din barnepike eller barnevakt å snakke med dine barn. Bruk mini diktafoner for håndverk inkludert plysj leker, nøkkelringer, gratulasjonskort og puter.

 Plush

 Mini diktafoner kan plasseres inne i plysj leker som du har gjort for hånd eller kjøpt. Hvis utviklingen av plysj du inkludere et avsnitt hvor du kan dra diktafon. Hvis du bruker et kosedyr butikken kjøpte, sy opptakeren i poten av dyret. Noen mini diktafoner er tilgjengelig med ulike dyrelyder, som de av en katt, hund, ku eller frosk, mens diktafoner vil ta opp stemmen din resitere vanlige fraser eller spesielle navn å bruke i kosedyr. Mini diktafoner kan også brukes i dukken håndverk.

 Puter

 Bruk mini diktafoner i puten håndverket. Spill inn en spesiell melding og fest opptaker i en lomme på puten, eller plasser opptakeren bak et bilde på en pute bilde. Lagre en vuggesang til pute eller favoritt uttrykk for barn i en liten kaste pute. Plassere mini diktafoner i puter for å bruke som en spøk Day April Fool eller lignende farse. Gjør puter formet som dyr og kjøpe dyr lyd mini-opptakere for bruk i puter. Hvis du er hendig med en nål og tråd, broderi ord eller et ordtak på forsiden av puten med egnet filt eller stoff, og deretter registrere ord eller si mini diktafon, som deretter sys i en diskret plassering på puten.

 Nøkkelringer

 Mini diktafoner er tilgjengelig i nøkkelstørrelse av kjeden og kan festes til en hvilken som helst enhet nøkkelring. Gjør Shrinky Dink dyr og figurer for nøkkelringer og lim den mini diktafon på baksiden av dyret eller figur. Shrinky Dinks er store fleksible ark som du farge og plassere i en ovn for å gjøre dem "krympe". Prøv også følt søm design eller dyr rundt en mini diktafon som skal brukes til en nøkkelring.

 Andre ideer DIY

 Lag dine egne gratulasjonskort med spor for å sette inn en mini diktafon. Spar morsomme meldinger eller sesong ønsker. En annen diktafon mini håndverket Ideen er å bygge din egen ramme snakk bilde. Selv om disse rammene er tilgjengelige på kommersielle nettsteder som Talking, som også selger snakker cookie krukker og snack boller, kan du også kjøpe en klar, dekorere som du ønsker og opprette en sone på et lite synlig del av rammen å sette inn mini diktafon.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha