Mobilisering for sosiale nettverk er rask, men har begrensninger

Mobilisering for sosiale nettverk er rask, men har begrensninger

Hva er potensialet i sosiale nettverk som Twitter og Facebook for å koordinere når folk? Ifølge en internasjonal studie publisert i tidsskriftet Proceedings of the National Academy of Sciences, der forskere fra universitetet Carlos III i Madrid, mobilisere sosiale nettverk av naturkatastrofer, politiske kampanjer, helse nødhjelp osv involvert Den er rask, men har noen grenser. Og selv om de kan være et svært nyttig verktøy i å koordinere mennesker i kritiske situasjoner, men har funnet ut at risikoen for svikt i denne strategien er høy.
 For å demonstrere dette, forskerne stilt et praktisk problem: hvor lang tid vil det ta å finne en person i USA? "Responsen vi har fått er at de er to dager i gjennomsnitt, men det er også en høy risiko for at denne gangen er større enn en måned," avslører en av forfatterne, Esteban Moro, professor i matematikk ved UC3M og medlem tverrfaglig gruppe for komplekse systemer. Studien involverte også forskere fra Masdar Institute of Science and Technology i Abu Dhabi, Massachusetts Institute of Technology, den australske forskningssenter NICTA og University of California i San Diego og Edinburgh.
 I forsøkene forskerne brukt som bakgrunn av oppnådde resultater i et eksperiment utført i 2009 Byrået Advanced Research Projects Department of Defense USA resultater. Målet var å evaluere effekten av sosiale nettverk i menneske mobilisert der tiden var en kritisk faktor. For å gjøre dette, til en konkurranse med en premie på $ 40000 i å invitere deltakerne finne ten tilfeldig skjult i USA på kortest mulig tid ble kalt værballonger. Vinnerlaget fra MIT, klarte å finne i ni timer.
 I forskning, forskere gjennomført datasimuleringer med hundrevis av geografisk, demografisk informasjon og strategi som brukes av det laget som vant utfordringen av DARPA. Og konklusjonen jeg har nådd er at været ballongen kan ha blitt lokalisert utelukkende gjennom sosiale nettverk, uten hjelp av konvensjonelle midler for kommunikasjon, men med begrensninger. "Resultatene viser at sosial mobilisering av denne type vil bare lykkes under visse optimale forhold," sier studien. En av de kritiske faktorer for suksess i denne forstand, er at brukere å delta i mobilisering ikke bare har mange sosiale bånd, men er effektive i sirkulerende informasjon raskt, f.eks.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha