Moderne spisestuer - Kalea moderne livsstil - Guatemala

LYS OG PURE

Moderne spisestuer - Kalea | Modern Lifestyle | Guatemala

Det var i Kina og Øst der malingen hadde sin begynnelse som en avsluttende materiale som brukes til å gi alle typer møbler Japan. På tidspunktet for kolonisering først dukket hun i Europa, og derfra spres til resten av verden. Fordelene med lakk kan bli funnet i enkel rengjøring, letthet og eleganse av finish gitt. Dette er noen av de opplevelser og effekter som kan oppnås med dette materialet i hvitt. Ideell for intime og minimalistiske områder.

Siden flere sesonger lakk ble installert mellom favoritt materialer for belegg tremøbler. Dette materialet gir unike fordeler i form av vedlikehold og holdbarhet. Det som oppnås med dette materiale er helt blanke og motstandsdyktige overflater. Som mangler porer gjør en fuktugjennomtrengelig materiale og nesten smussavvisende. Det kan renses meget enkelt og ikke krever mer vedlikehold.

Men også det gir verdifulle fordeler i dekorere. Som regel lyse møbler, hjelper de reflekterer lyset, og dermed oppnå bedre opplyste omgivelser. Dette er spesielt merkbart med hvit lakk og er fantastisk i små eller utilstrekkelig naturlig belysning miljøer. Lyset utvider: plassere en rett lampe på et bord i hvit lakk, er det samme målet som stedet i nærheten av et speil oppnådd.

En annen fordel med hvit lakk er at det er en farge som passer alle farger i fargespektret. Bruk hvit på veggene er som å ha et blankt lerret å bli malt med fargerike bilder, for eksempel. På samme måte som å ha en hvit spisebord, mulighetene for å bruke servise, servietter eller individ er stort, og en fin utfordring som kan være morsomt. Med hvit farge som å endre stemningen i et rom, er bare tilbehøret oppnådd.

Absolutt hvit boks er delikat fordi det ikke er et tilbehør farge og renhet bryter meget enkelt med en hvilken som helst flekken. På grunn av bruken av spisebordet, kan dette være et svært følsomt tema. Men som allerede vi nevnt, være en lukket pore materiale, blank overflate, er rengjøring er ikke et stort problem.

Det er også et materiale som ikke absorberer sølt væske og fuktighet generert. I nesten alle tilfeller smuss og vedlikehold, til bare en klut for å fjerne smuss som kan samle seg på overflaten. Den lakkerte møbler er svært hardfør og vanligvis bo perfekt i mange år.

Så har et spisebord i dette materialet, selv om det kan virke som en lang skudd, er snarere en svært sikker måte å ha en moderne, allsidig og vedlikehold enorme fordeler miljø. Velge et bord i hvit lakk, bruke det som et blankt lerret og midtpunkt i rommet ditt. Og ifølge din kreativitet, din personlighet og ditt humør, gjerne velge hvilke farger du ønsker å omgi deg med.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha