Modusen kameraet ikke fungerer på telefonen min

 Kameramodus på mobiltelefonen din kan noen ganger slutter å virke. Når dette skjer, kan du løse problemet før du tar kontakt med teknisk støtte eller kjøpe en ny telefon. Et spørsmål som telefonens minnekort kan føre til at kameraet ikke starter. Hvis telefonen ikke fungerer etter feilsøking, ta kontakt med din leverandør.

 Soft Reset

 Når kameraet svikter på din mobiltelefon, kan løse en soft reset problemet. En myk tilbakestilling påvirker ikke data eller innstillinger på telefonen. Du kan tilbakestille telefonen ved å trekke ut batteriet av det uten å slå den av. La batteriet på telefonen i et minutt før du leverer telefonen. Slå på telefonen og vente på det å laste før du bruker kameraet modus igjen.

 Minnekort

 I noen tilfeller, hvis mobiltelefonen kameraet ikke fungerer, kan det være et resultat av et problem med minnekortet. Hvis ikke er satt inn kortet, kan kameramodus mislykkes. Fjern minnekortet fra telefonen din og sørg for at den er riktig satt inn. Avhengig av telefonen, er minnekortet på siden av telefonen, eller batteridekselet. Bruk pilene på kartet som en guide for hvordan du skal sette inn kortet.

 Oppdatering Phone

 En oppdatering av mobiltelefonen kan løse et problem med kameramodus. Noen ganger, vil utviklere slipper en telefonoppdateringer for problemer som er identifisert. Ved å oppdatere din mobiltelefon, må du sørge for at enheten har den nyeste versjonen av programvaren som trengs for å fungere på sitt beste. Oppdateringer er vanligvis tilgjengelig for nedlasting over-the-air til telefonen. Åpne innstillingene på telefonen din og klikk oppdateringene for telefonen. Etter oppdateringen til et forsøk på tilgang til kameramodus igjen.

 Gjenopprette Phone

 I sjeldne tilfeller kan det være nødvendig å gjenopprette telefonen din til å løse et problem med kameramodus. Gjenopprette telefonen er et skritt som du bør vurdere om andre feilsøkingstrinn har mislyktes. Når du gjenoppretter, slettes alle data fra telefonen, og innstillingene tilbakestilles. Hvis du velger å gjenopprette telefonen, sikkerhetskopiere data du vil beholde. Mulighet til å gjenopprette er ofte funnet i telefonens innstillingsmenyen.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha