Monstre, Inc tema gresskar maleri tips

 I 2001, Disney • Pixar "Monsters, Inc." forteller historien om monstrene som skaper kraften i deres by ved å skremme barn. Selv om deres jobb er å skremme barn om natten, er de redde blir "forurenset" av barna selv. Deres verden, derfor går galt når et barn går inn i sin sfære. Creatures av filmen kan gjenskapes på en Halloween gresskar som pynt som barna vil like.

 Sulley

 Tips for å male "Sulley" hårete blå monster spilt av John Goodman, omfatter bruk av papir mache å lage horn Sulley og fuskepels blå tone å gjenskape utseendet hårete Sulley. Lag et gresskar-basert ansiktsmaling Sulley alene eller fyldige bilder Sulley i forskjellige posisjoner rundt gresskar. Hvis du ikke kan finne en turkisblå med å male gresskar, prøv å blande hvit maling med blå maling før du har en kombinasjon du liker. Hvis male bilder av hele kroppen av Sulley, ikke glem å ta med sine lilla dusker av pels på armene og bena.

 Mike

 Mike, den enøyde grønne monsteret spilt av Billy Crystal, er en enkel å gjenskape på et monster gresskar at dette monsteret er allerede runde med tynne armer og ben. Se etter gresskar som er spesielt rund og tettvokst. Som med horn Sulley, prøver de tynne armene på Mike, ben og små horn av papir mache, malt grønt hvis de bøyde greiner kan også fungere som armer og ben. Alt av gresskar skal være dekket med limegrønn maling med Mike store øye og smallmouth tar mesteparten av forsiden av gresskar.

 Celia

 Bruk tynnere gresskar eller gresskar for Celia samme maleri, lilla monster med slanger til hår som er spilt av Jennifer Tilly. Gummi slanger kan males lilla å sette på toppen av et gresskar Celia, og ikke glem å male sorte øyevipper på Celia øye å male ansiktet. Bruk lyseblå maling rundt bunnen av gresskar å imitere den blå ruffled halsstykke Celia. De som er spesielt dyktige i maleriet kan være lurt å lage en scene i filmen involverer Celia, som Celia og Mike ser på hverandre over middag.

 Roz

 Tips for å male Roz, spilt av Bob Peterson på et gresskar inkluderer bruk av gresskar som er tynnere på toppen og rundere og større rundt bunnen for å etterligne løk-formet hode-Roz. Olivengrønn maling kan brukes til å gjenskape fargen på huden av karakter, og merk at fargen er mye mer beskjeden enn lyse limegrønn Mike. Bland hvit og svart maling for å gjøre grått hår fra Roz, og ikke glem brun maling for føflekken i Roz tynn munn. Male katten briller på gresskar eller finne et par å bruke.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha