Morsomme ting du kan gjøre hjemme ved hjelp av et ark

 Papiret er antatt å ha blitt oppfunnet i Kina mellom 140 f.Kr. og 86 BC. Ankomsten av trykkpressen i 1400-tallet populariserte papir i Europa. Papiret er nå en uunngåelig global og brukes på mange praktiske og kunstneriske formål over hele verden. Vær kreativ og gjøre hyggelige og nyttige håndverk hjemme ved hjelp av et enkelt stykke papir og litt fantasi.

 Snowflakes

 Brett et stykke papir i halv tre eller fire ganger, og deretter klippe poenget med en saks. Cut geometriske figurer langs foldene å lage et snøfnugg. Gjør ett eller flere av snøflak og henge dem fra taket eller feste dem til en vegg for å skape en snøhvit scene.

 Origami

 Papiret ble introdusert til Japan i det sjette århundre. Japanerne har utviklet kunsten origami ved å brette papir i vakre former som viser dyr og blomster. Origami figurer ledsaget gaver og ble brukt som pynt for helligdager. Bruk et tynt stykke papir for å lage origami kunst. Rådfør deg med en bok som "The Complete Book of Origami" av forfatteren Robert J. Lang eller besøke et nettsted som

 Fly

 Brett papiret på forskjellige måter å lage mange forskjellige versjoner av papirfly, kommersielle jagerfly i Luftforsvaret som faktisk fly. Å lage en enkel plan, brette et papirark i to på langs, og deretter åpne den flat igjen. Brett den øverste hjørne av hver halvdel ned for å møte senteret press for å danne et punkt. Brett hver halvdel ned igjen slik at kantene møtes i sentrum. Brett i lengderetningen langs bretten for å danne en trekant. Bend vinkel poeng bak til høyre på hver side for å lage vinger og navigere deg papirfly gjennom luften. Besøk Morsomme papirfly å laste ned gratis instruksjoner for 15 forskjellige flymodeller.

 Gratulasjonskort

 Gjør et gratulasjonskort ved hjelp av farget papir eller vanlig. Brett papiret i to en gang eller to for å lage den størrelsen du vil. Pynte kortet med maling, bilder, blyanter, klistremerker, perler, makaroni nudler kokt eller andre kreative medier. Ser kortet basert på anledning og mottaker av en uforglemmelig følelse.

 Konvolutt

 Legg inn en bokstav i et egendefinert konvolutt ved å lage din egen. Brett kantene på en dekorativ stykke papir til sentrum, og etterlater en minimumsstørrelse på 5 inches av 3 1/2 inches i sentrum for å møte kringkastingsforskriften. Lim kantene sammen og sette inn notater, invitasjoner og annen korrespondanse.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha