MP3-filer kan spilles av på en CD-spiller?

 I dag er det mest populære formatet for musikk MP3 digitale filer. Mens CD-spillere er fortsatt ganske vanlig, er overgangen til en digital, snarere enn den fysiske format for musikk blir mer tydelig. Mens CD-spillere vanligvis ikke er i stand til å spille av MP3-filer, det finnes unntak fra denne regelen.

 MP3-filer brent til en lyd-CD

 Normale CD-spillere vanligvis ikke er i stand til å spille av MP3-filer. De kan ikke spille av lyd-CD-er som har poster som er i overensstemmelse med Red Book audio standard. Av denne grunn, den eneste måten å tillate faste spillere kompatibel CD med MP3-filer, er først å brenne disse MP3-filer på en lyd-CD. For å gjøre dette, må du ha en datamaskin med en CD-brenner programvare og CD-skriving som iTunes, Windows Media Player eller Express Burn. Disse programmene vil først konvertere filene til en kompatibel lydformat med CD-spiller og deretter brenne filene på CDen. Bruke programvaren til å lage en spilleliste som inneholder MP3-filene du ønsker å sette på lyd-CD. Normal kapasitet på CD-plater er ca 80 minutter, så du trenger for å lage en spilleliste som har mindre enn 80 minutters spilletid. Sett inn en tom CD-R eller CD-RW-plate i datamaskinen, og klikk "Burn" eller "Skriv" på CD-brenneprogram. Skrivingen Tiden varierer avhengig av hastigheten på CD-brenner og antall MP3-filer du skriver på den tomme CD. Når den brennende prosessen er fullført, kan du mate ut platen og spille denne CD, som inneholder poster opprinnelig formatert som MP3-filer i en vanlig CD-spiller.

 MP3 / CD-spillere

 Mens de fleste CD-spillere ikke er i stand til å spille av MP3-filer, noen av de nye CD-spillere forstå den avanserte teknologien som gjør det mulig for spilleren å spille CDer med MP3-datafiler. Dette er en fordel fordi de MP3-filer som er skrevet på CD og lyddata i stedet vil ha mye mindre plass, slik at du kan sette 150 eller flere MP3-musikkfiler på hver disk. En typisk tom CD-R har en kapasitet på 700 MB, mens en MP3-fil på en sang i 5 minutter med en bithastighet på 128 kbps vil være ca 4 MB. Å brenne en CD som støtter MP3-filer som data i stedet for lyd, må du først laste ned og installere programvare som er i stand til å brenne data-CDer eller bare justere innstillingene for din nåværende programvare brenne MP3-filer som data. I et program, for eksempel iTunes, kan du gjøre det ved å velge "Innstillinger" -kategorien, ved å klikke på "CD Burning" og at "MP3 CD" alternativet før du begynner å brenne MP3 spilleliste med sanger tab . Når du har brent en MP3-CD, må du bruke en CD-spiller som kan spille av MP3-CD-er, som Riovolt SP50, Philips EXP401 eller Panasonic SL-SX430, for å spille av platen.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha