Måter å redusere kriminaliteten

 Uavhengig av om et samfunn er engasjert i et kriminalitetsforebyggende program, kan kriminaliteten fortsette å stige hvis et slikt program ikke er implementert på riktig måte. Voldelig kriminalitet og ikke-voldelige forbrytelser bør være grunn til bekymring. Hvis borgere vurdere sine kriminalitetsforebyggende strategier basert på etterprøvbare data, for eksempel politirapporter, kan de være i stand til å skape effektive forebyggings- som reduserer kriminaliteten i sine lokalsamfunn.

 Intervensjonsprogrammer

 De negative trender kan reverseres. Tro mot leveregel at "en unse for forebygging er verdt et pund av vaksinen," intervensjon programmer som er laget for å hindre kriminell atferd før det skjer. Det målretting grunnskoleelever eller innsatte, disse programmene er iverksatt for å bekjempe kriminelle tendenser. Forfatter Irvin Waller rapporterer at en gjennomgang utført av Statens institutt for Public Policy Washington fastslått at "for $ 1,054 brukt for veiledning, de kunne identifisere netto nytten av $ 4524 i reduserte kostnader for ofrene og samfunnet. "

 Gi strenge straffer

 Strenge straffer, som dødsstraff er en avskrekkende for mange kriminelle. Personer som er avskrekket av lite annet enn disse drastiske sanksjoner operere på den første etappen av preconventional nivå av moral, beskrevet av den eminente sosialpsykologen Lawrence Kohlberg. Dette nivået av moral finner nødvendig lydighet som en måte å unngå straff. Dermed er straffen for noen form for vold kan føre til døden ilagt personer som vanligvis deltar i voldsforbrytelser for å avskrekke andre påståtte kriminelle fra å delta i lignende oppførsel.

 Infiltrasjon

 Spaningsoperasjoner kan brukes både til å avdekke kriminell atferd samt holder individer til ansvar for sine handlinger. Mens politiet noen ganger føre spanings stikk som er fokusert på rooting narkotikasmuglere eller stille ut prostitusjonsnettverk, kan borgerne også bruke undercover teknikker for å spille kriminell aktivitet innenfor sitt eget lokalsamfunn. Videoer av ulovlige aktiviteter som ble publisert på nettsamfunn på nettet har hjulpet ansvarlig for rettshåndhevelse i rettsforfølgelse av kriminell atferd.

 Samfunnet Outreach

 Hold fingeren på pulsen på samfunnet i å opprettholde relasjoner med familie, naboer og lokale bedriftsansatte. På mange måter er innbyggerne mer effektivt forberedt til kampen mot kriminalitet som er ansvarlig for gjennomføringen av den erfarne lov.

 Veier for kommunikasjon

 Kommunikasjon er viktig for å forebygge kriminalitet prosessen. Politiet bør oppmuntres til å skape proaktiv intervensjon programmer, slik som Amber Alert, som brukes til å signalisere de bortførte barn. Gir innbyggerne lett tilgang til rapporter om kriminalitet, kan tjenestemenn ytterligere øke mulighetene for frivillig samarbeid for å redusere kriminaliteten.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha