Multilevel Marketing: Bli Maximo Recruiter

Den multi-level marketing har alt å gjøre med å få flere distributører. Internett markedsføring er stor, men det er bare et verktøy. Det vil hjelpe deg å få fokus distributører og bør holde som til enhver tid. Hvis du finner deg selv overveldet med bekymringer om fremdriften i din e-postliste eller rangere nettstedet ditt på Google, glemmer at konverteringsfrekvenser er viktigst, er du ikke får ideen.

Så jeg ønsker å fokusere på noe som genererer en rekke spørsmål: hvordan jeg bygge min downline distributører til meg?. Sikkert du hører hele tiden, men hva betyr det egentlig, og dette er den beste investeringen av din tid?

Verdien downline

I MLM, er downline kilden til det meste av fortjenesten. Du tjener penger når folk som rekrutterer tjene penger, og så videre. Men bare å vite at en downline du vil tjene penger betyr at kontoer med verktøy for å skape og oppnå reelle gevinster verktøy.

For mange nettverkere kaste pengene sine ut av vinduet i et forsøk på å markedsføre seg selv på måter som gir verken verdi eller en base for sin virksomhet. Det er der du tar feil. Og her er hva du kan gjøre annerledes.

Bli Expert

Det første trinnet, og muligens bare hvis du er heldig, er det blitt en ekspert på ditt felt. Alle potensielle rekrutter til din downline har én ting til felles: de ønsker å lære noe, og hvis du kan stå som den mest verdifull kilde til informasjon om "noe", vil du slå til igjen og igjen for denne informasjonen.

Tenk hvor mye enklere det er å lage en person og når det blir for deg for detaljer om å bygge ditt nettsted eller din innvielse i sosiale medier sider. Denne personen begynner å stole på deg, og derfor følge ditt råd når du anbefale et program eller prøve å rekruttere.

Denne tilliten stammer vi vant alt vi har gjort. Dette skjer på Facebook, Twitter og YouTube, hvor du gir informasjon i bytte for et annet navn på listen. Det navnet er målet, enten du vet det eller ikke. Ved å legge til noen på listen, den prosessen du har utviklet for å konvertere disse menneskene ta tømmene. Over 90% av det harde arbeidet er allerede gjort.

Konvertering av potensielle abonnenter gjennom downline

Å utvikle et rykte som "den fyren som vet alt", blir det mye lettere å overbevise folk om at det er du som ønsker å sende potensielle rekrutter. Ikke bare får du en ny rekrutt, men vil generere et nettverk av nye mennesker, som prosjektet kan bli med ved ankomst når du gjør sin beslutning.

Det er mange systemer som prøver å fortelle deg hvordan du gjør alt: å bli en ekspert, øke din downline og bruke den til å få flere rekrutter. Men til slutt, er det eneste de har til felles at de vil ha pengene dine. Den beste måten er å kaste verdi i alt du gjør. Denne strategien vil fungere på tvers av markedsføringsplattform du bruker. Bloggen kan øke din downline hvis du legger annenhver dag, og gir rike og verdifullt innhold. Twitter og Facebook kan øke din downline hvis du svare på spørsmål og gi din kompetanse.

Ved å bruke denne informasjonen klokt, kan jeg nesten garantere at du vil være fint som på veien til sterk inntjening fra din downline og på kortere tid enn du trodde. Alt som kreves er litt hardt arbeid.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha