Muskler mot diabetes

Muskler mot diabetes
En person har en stor muskelmasse reduserer risikoen for å utvikle insulinresistens og diabetes, ifølge en ny studie publisert i Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism.
 Tidligere forskning viste at et lavt nivå av muskelmasse var en risikofaktor for insulinresistens, men inntil nå har ingen studie undersøkte om å øke muskelmassen, uavhengig av fedme nivåer, forbedret glukoseregulering blod.
 For å nå disse konklusjonene, Preethi Srikanthan og hans team ved University of California Los Angeles, USA, analysert data fra 13,664 personer i alderen 20 år og eldre. Analyser viste at en ti prosent økning i frekvensen av skjelettmuskelmasse involvert en tolv prosent reduksjon i forekomsten av pre-diabetes, en tilstand preget av blodsukkeret høyere enn normalt blod. Dessuten er mer utviklet muskulaturen gjenstand var mindre motstand mot insulin.
Forskere sier at etter at studien, er det klart at for å opprettholde en sunn metabolisme er ikke nok til å gå på en diett og gå ned i vekt, er det viktig å trene og styrke musklene.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha