Muskuløs skuldersmerter og dens behandling

Muskuløs skuldersmerter og dens behandling

Smertestillende kan lindre akutt smerte i tilfelle av kontraktur i skulderen på grunn av stress, men ingen innflytelse på avtrekkeren. Muskelavslappende skal bare brukes i unntakstilfeller, siden ikke fjerne årsaken til sykdommen.

Det er tiltak som bidrar til undertrykkelse av muskelkontraksjon og hindre tilbakefall:

Chiropractic
 Manuell Terapi
 Fysioterapi, spesifikk muskeltrening
 Når det gjelder psykosomatiske årsaker, for å bryte den onde sirkelen av stress, depresjon, smerte og mer stress, kan du bruke visse naturlige preparater. Johannesurt, hemmer en gammel europeisk urt f.eks serotonin, noradrenalin og dopamin i kroppen. Dette vil stabilisere humøret og bryte den onde sirkelen.

Varmen kan også ofte være nyttig for mild smerte eller smerte på grunn av kontrakturer. I denne forstand, de er anbefalt:

Bad med medisinske urter: The bad bør ikke vare mer enn 15 minutter om nødvendig foreta en hvil etter bading. Bringe vann til en temperatur lik kroppen, i alle fall overvunnet. Etter oppvarmet muskel anbefales å øve milde tøyningsøvelser i badekaret. Også hyppig bading kan føre til saken i de varme bassengene.

Badstue: Pasienter med kardiovaskulære lidelser, hypertyreose eller akutte infeksjoner bør avstå fra å bruke eller å konsultere lege.
 Hot jets: kjører en kraftig vannstråle til de viktigste kildene til smerte i 10-15 minutter.
 Vesker varmt eller fuktig varmepakninger, varmeputer og oppvarming.
 Varme Patches: de termiske lapper, i farmasien, blir varmet opp av seg selv gjennom kjemiske prosesser før den når 40 ° C og opprettholde denne temperaturen i flere timer. Lindrer smerte og varme kan selvsagt bidra til behandling, slik at i mange tilfeller redusere inntaket av analgetika.
 Termiske pakninger: termiske pakninger, som inneholder, for eksempel, capsaicin, et stoff som stimulerer huden, stimulerer blodsirkulasjonen og således bidrar til behandling. Sørg for at puten ikke kommer i kontakt med slimhinner, da dette kan føre til irritasjon.

Forstyrrelser i nervesystemet trasé
 Avhengig av årsaken som utløser nerve pathway sykdommer dekkes av:
 Anti-inflammatoriske medisiner som glukokortikoider
 Kirurgiske tiltak: Arthroscopic dekompresjon
 Neurostimulation: akupunktur, TENS
 Kryoterapi eller trykk terapi for å blokkere eller sympatiske nerveblokade.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha