Nail Scratch Scar On Face: Hvordan bli kvitt dem naturlig?

En stygg arr i ansiktet kan ødelegge din pålydende. Skader i huden kan skade hudens struktur. Under tilhelingsprosessen fleste skader kan føre til arrdannelse. Arr kan utvikle seg på grunn av mange faktorer. Det kan være et resultat av tatovering eller en kjølvannet av enda presise kirurgisk innsnitt. Vi alle har noen arr på kroppen vår, men hvis de fortsatt dekket under våre klær vi ikke betaler mye oppmerksomhet til det. Men når arr utvikle seg på forsiden, kan det være plagsom, spesielt fra kosmetisk punkt.

Vårt ansikt er mest synlige delen av kroppen, og vi kan ikke dekke det.  Arr kan utvikle seg på ansiktet mot riper. Å ha lange og skarpe negler gjør deg sårbar for spiker scratch arr. Du har en tendens til å klø hvis det er kløe i ansiktet ditt. Hvis neglene er lange og skarpe, uvitende du kan skade ansiktet mens skrape eller mens plukke et brak. Du kan også uhell skade ansiktet med neglene. Dette kan noen ganger gi stygge arr.

Faktisk arr er ikke farlig; det er kroppens måte å prioritere rask reparasjon av såret. Dannelsen av arr etter å skrape neglene på ansiktet ditt er ikke begrenset bare hos voksne, kan det forekomme selv hos barn.  De ofte ubevisst klø ansiktet sitt på grunn av kløe.

Stort sett det overfladiske laget av huden er skadet når du skraper ansiktet. Huden kan leges i løpet av få dager. Men hos noen mennesker huden har tendens til å utvikle arrvev selv med mindre skader. Disse personene skal være svært forsiktig og forhindre slike spiker skader ved å klippe dem fra tid til annen. Foreldre bør også kutte sine barns negl å hindre skade ansiktet.

Naturlige måter å fjerne spiker Scratch arr i ansiktet

Nail skrapeskader på hud er vanligvis overfladisk. Det betyr at det øvre lag av huden er skadet. Det tar noen dager for naturlig helbredelse av overfladiske lag av huden. Arr utviklet på grunn av overfladisk hud skade i ansiktet ditt fade ut etter en viss tid. Men noen arr kan vare i mange måneder eller år, særlig hvis de dypere lag av huden er skadet. Følg tipsene nedenfor for å minimere deres utseende.

  • Klipp neglene regelmessig for å hindre spiker skader i ansiktet ditt.
  • Påfør olivenolje regelmessig på arret området. Det vil bidra til å lette de naglemerker betraktelig uten å forårsake noen skade på nærliggende huden.
  • Ansikts arr på grunn av spiker skrapeskader kan effektivt behandles med agurk. Agurk har naturlig kvalitet for å berolige betennelser. Det er også gunstig i styrke helbredelsesprosessen. Skjær agurk skiver og holde den i kjøleskapet. Når kaldt plassere dem på ansikts arr i 30 minutter. Regelmessig bruk vil bidra i fin måte å lysne arr i ansiktet som er utviklet etter riper.
  • Baking soda er viktig naturlig healer for mange hudproblemer. Forbered en pasta av natron ved å blande den med vann. Påfør forberedt lim på neglen skrape arr. La pastaen fortsatt i 10 til 15 minutter. Når det tørker, vaske ansiktet med kaldt vann.
  • Påfør alltid solkrem i ansiktet ditt mens du går ut. Det bidrar til å hindre hyperpigmentering av arrvev.
  • Påfør kakaosmør regelmessig på arrvev i ansiktet ditt. Etter noen uker arret forsvinner uten å etterlate noen spor av spiker skade. Kakaosmør er god fuktighetskrem, og det bidrar til å redusere arr.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha