"NASA: The Adventure of space" åpner dørene

Kan du tenke deg å komme på en flysimulator og teste dine ferdigheter til å reise til månen? Ønsker du å se kostymer som tok astronautene av de mest kjente romferder? Vet du hva livet ombord på et romskip?
 Siden 16. desember den XXII Fairgrounds Pavilion House arrangerer utstillingen NASA: romeventyr. Utstillingen, som har mer enn 300 originale deler av romprogrammet av USA, forsøker å gjenopprette undring og fascinasjon med plass som føltes verden i juli 1969 hvor mennesket først satte foten på månens overflate . Etter å ha krysset en rød gangbro gjenskaper inngangen til Apollo 17, besøkende begynner en reise gjennom dette området på over 2500 kvadratmeter som kan møte siden begynnelsen av romkappløpet, den kalde krigen som bakteppe før prosjektene blir lansert i dag som Hubble-teleskopet og den internasjonale romstasjonen. Modell raketter, life-size replikaer av romkapsler Mercury, Gemini og Apollo, eller elementer i hverdagen som romdrakter, dehydrert mat og renhold kits er noen av gjenstandene som skal utstilt på messen.
 Videre utstillingen tar sikte på å vise ikke bare teknologisk komponent av romeventyr. Donald "Don" Bies, rådgiver til utstillingen, og er kjent som skaperen av de mytiske R2-D2 Star Wars, fremhever det menneskelige aspektet av showet: "Når vi begynner å samle informasjon vi innså risikoen anta menn og kvinner som legger ut på romfart. Vi håper vi har vært i stand til å formidle at menneskelige elementet i utstillingen ".
 Madrid vil være den andre byen for å være vert for utstillingen, tidligere stilt ut i Stockholm hvor han ble besøkt av over 280 000 mennesker. José Araújo, produsent av utstillingen, sa grunnene til dette valget: "Madrid, nemlig grunnlaget for romfart overvåking Robledo de Chavela, har stått ved NASA siden 1965". I tillegg ble dekning av månelandingen til Apollo XI arrangeres fra NASA stasjonen i Fresnedilla de la Oliva, og var også i Madrid hvor det første bildet av Mars ble mottatt.
NASA: romeventyr vil bli offisielt åpnet den 15. desember med en seremoni der bistand fra pilot og astronaut Charles Duke Lunar Module er forventet.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha