Naturlig Diuretika for Vekttap

Naturlig Diuretika for Vekttap

Diuretika er gode allierte av vår helse, fordi de øker mengden av vann og natrium eliminerer kroppen gjennom urinen. De er derfor til stor hjelp for personer som lider av væskeretensjon og høyt blodtrykk. Også, hjelpe deg å miste vekt, siden noen ganger hva vi synes er ekstra kilo er noe annet, hevelse forårsaket av væske buildup i kroppen.

Når du følger en diett rik på matvarer diuretika er viktig å drikke rikelig med vann og infusjoner for å unngå dehydrering av kroppen. Helse Tips ønsker vi å vise noen av de beste vanndrivende mat.

  • Vannmelon: Mesteparten av denne deilige frukten er vann, så det er svært gunstig å bekjempe vannretensjon, og fremme tilstrekkelig hydrering. Det samme kan sies om melon, som har de samme egenskapene.
  • Vann: Mens behov varierer i henhold til hver person i gjennomsnitt, er det anbefalt å drikke omtrent åtte glass vann om dagen. Ikke bare hjelpe deg å holde deg hydrert, men også eliminere giftstoffer og bidra til å eliminere væsker.
  • Tomato: I tillegg til å være en av de sunneste naturlige matvarer, spiser tomater regelmessig bedrer nyrefunksjonen, som vil tillate raskere eliminere giftstoffer og overflødig væske i kroppen vår.
  • Lemon: Det er en stor naturlig vanndrivende som stimulerer vannlating, og rengjør urinveiene og rette opp skjevhetene i urinen. Det bidrar til å eliminere giftstoffer og rense kroppen for skadelige bakterier. De er også egnet for diabetikere, siden de tillater å redusere mengden av salt som beholder legeme.
  • Artisjokker: Romerne var kjennere av gode vanndrivende egenskaper av artisjokker. Foruten å ha en rekke helsemessige fordeler til kroppen, bidrar i riktig funksjon av nyrene.
  • Frukt: All frukt er matvarer som gir oss mange fordeler for kroppen vår, takket være sitt høye innhold av vitaminer, mineraler og antioksidanter. Frukter som ananas, vannmelon, pærer eller blåbær er også gode naturlige diuretika. Sitt høye innhold av fiber og vann begunstiger korrekt funksjon av hele fordøyelsesprosessen.
  • Grønnsaker: Grønnsaker som asparges, selleri, agurk og artisjokker er også fantastiske naturlige diuretika som vil være til stor hjelp for å fjerne overflødig væske fra kroppen. I tillegg til å stimulere nyrene de er rike på mineraler slik som svovel og silisium, som bidrar til å forebygge forekomsten av nyrestein og bedre fordøyelsen.
  • Havre: Blant sine mange helsebringende egenskaper, havre er også svært nyttig for å redusere hevelse forårsaket av opphopning av væske, takket være en av sine forbindelser, silika.

Les også: "Naturlig Diuretika: Most Important Food".

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha