Navigere din Samsung Galaxy S telefon

 Selv om youâ € ™ ve brukt en smarttelefon i det siste, har du sannsynligvis fremdeles litt veiledning du trenger med din Galaxy S. hera € ™ s din guide til dine phoneâ knapper € ™ s berøringsskjerm og tastatur:

 •  Strømknappen: Strømknappen er på øverst til høyre på telefonen. Press for en andre, og skjermen lyser. Trykk det for andre, mens telefonen er slått på og telefonen går i hvilemodus. For å fullstendig slå av telefonen, trykk og hold inne knappen i noen sekunder. Velg Slå av fra menyen.
 •  Volumknappen: Det er to volumknapper på venstre side av telefonen: en for å øke volumet, og den andre for å senke den.
 •  Kamera Knapp: Sprint Epic 4G har en kameraknappen nederst til høyre på telefonen. Trykk for å starte kameraet app og ta et bilde.
 •  Berøringsskjermen: The Galaxy S telefonen tilbyr en av de høyeste oppløsning berøringsskjermer, Super AMOLED på markedet. Ita € ™ s sensitive nok til å flytte nøye på skjermen din, men ikke så følsom at ita € ™ s vanskelig å håndtere.
 •  Det utvidede startskjermen: Dette er den første skjermen som du ser. Du har faktisk syv skjermer. Den utvidede startskjermen er der du kan organisere ikoner og andre funksjoner for å gjøre telefonen hendig for deg. Youâ € ™ ll finne omfattende startskjermen har flere apps allerede forhåndsinstallert for deg av Samsung og din mobiloperatør. Hera € ™ s hva youâ € ™ ll finne på startskjermen:

  •  Bekreftelse: Varslingsområdet ligger på toppen av telefonen, og presenterer deg med små ikoner som lar deg vite om det er noe viktig opp, som batterilevetid.
  •  Primære snarveier: Disse fire ikoner nederst på skjermen forblir i ro når du beveger deg over de sju startskjermer. Samsung og din mobiloperatør fastslått at dette er de fire viktigste programmene på telefonen din.
  •  De Device Funksjonstaster: Disse knappene er plassert på undersiden av telefonen og overvåking av vitale funksjoner i telefonen, uansett hva du har i øyeblikket.
 •  Tastatur: Alle Galaxy S-telefoner kommer med et tastatur. Det vises på skjermen når du trenger å skrive inn tekst. Sprint Epic 4G kommer med et tastatur og en hardware tastatur.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha