Åndelig vekst - nå dine Prosperity - Part One

Hvis du ønsker velstand i livet ditt, du har å leve i henhold til lovene i velstand. Du må feire velstand, venter på å komme inn i livet ditt, er du åpen for å motta din velstand, cuás er guddommelig kjærlighet i aksjon og er inne i deg.

Din velstand er ikke avhengig av ditt arbeid, sjefen din, nåtid eller fremtid økonomien av krisen, men det er i deg, du må bare oppdage det og akseptere det, og den eneste måten å være velstående er å ta kontroll over dine tanker på frma tenkning.

Dette er tema for artikkelen «Åndelig Vekst - Din Velstand vokser i samme tempo deg", publisert 06.12.2010, på nettstedet som er en av mine blogger, så vi er på vei!

I denne artikkelen vil jeg foreslå tema som

suksess og velstand vokse i samme tempo som deg,

Dette betyr at hvis du ønsker mer suksess, mer velstand og overflod, må du vokse som person.

Hvis du ikke gjør noen forsøk på å bli en bedre person, vil du være akkurat der du er nå, hvis du ønsker å gå videre, vokse, føle nye følelser, er du ikke kommer til å bli mer vellykket, vil du ikke ha mer velstand, ikke vil du ha mer overflod.

Og igjen vi kom til samme punkt:

"Alt vi har gjort så langt har brakt deg de resultatene du har nå,

å få forskjellige resultater, må du gjøre noe annerledes, det er sprøtt å tro, og håper at du vil ha forskjellige resultater å gjøre de samme tingene du gjorde før.

Det er lettere enn vannet du må endre noe, eller alt, hvis du vil ha ulike resultater i din MLM virksomhet eller livet "

Er du redd for å endre livet ditt, endre metoder i mlm business?

Det bør ikke, er endringen bra når du blir vant til å ikke være så vanskelig, har du alltid å gjøre eksperimenter, endring, test, som har brakt deg resultater, holder du det, har du ikke tatt deg resultater, strips, og så videre, til du kommer optimal for deg formel, ikke glem at du må komme en din, spesiell formel, som du føler deg komfortabel med, enten i MLM virksomhet.

Øvelse:

1. Akkurat nå i problemet du løse for din MLM virksomhet, eller neste nummer vil vises, begynner å identifisere flere metoder for å løse det.

2. Påfør disse metodene på problemet.

3. Analysere resultatene av hver metode anvendt.

4. Velg det beste resultatet, gratulerer deg selv for denne prestasjonen, og med denne metoden i tankene dine, kommer til neste problem.

5. Følg bevisst bruk av metode for testing, kan endres inntil det blir en vane, etter 30 dager, vil du gjøre det enkelt, ubevisst, vil være som å blinke eller snakke.

På slutten vil jeg gjerne la meg en kommentar på denne artikkelen, fortell meg litt og fortelle meg hva dine problemer er, dine spørsmål, dine bekymringer. For meg denne type informasjon er svært viktig og verdifull.

Tusen takk. Matei Toader

Video-Course Grati * s "Hvordan omprogrammere Your Mind"

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha