Nedtelling

Lang tid vi ikke er klar over at tiden går i våre liv. Tidlig på, de ulike aktivitetene okkupere mesteparten av vår oppmerksomhet, og det er ikke rart, med bruk av den rådende demografiske bølgen har blitt vanskeligere å få jobb, og en verdt å holde på grunn av personlige, profesjonelle, og spesielt for god lønn; Det gjør vår tid til å bli absorbert av jobben. Og med det kommer de bekymringer, spenninger og frustrasjoner. Alt dette bare bokstavelig sakte med våre liv.

Og de menneskene vi elsker? eller rett og slett fordi de blir brukt på en måte pålagt vår trek og vår midlertidige fravær, eller bukke under for en slik virkelighet.

Så det er verdt å merke seg at hvis de verdiene vi lærte som liten er glemt, slik som respekt, omtanke, punktlighet, servicilidad, hilsen, sosiale normer for god leve, og kjærlighet; så tror jeg det er over.

Og jeg bør nevne at mange av de som allerede passert barrieren av 40 vi tror et øyeblikk i våre liv, vil være enig i at vi er i nedtellingen for vår eksistens, og vi bør ta en pause og ærlig reflektere over våre handlinger og vår føler. Ja, føler vi, fordi vi lever ikke bare, men vi føler livet, noe som gjør det verdt våre liv, til tross for redundans.

Hva vi ikke gjør det riktig, skal vi plukke opp og gjennomføre det. Tenk for et øyeblikk at de krav som livet presenterer til oss må ta dem, men uten å forsømme det viktigste er våre sosiale relasjoner. Jeg snakker ikke nødvendigvis av partier, klubber, etc. men heller nærmiljøet vi har med dem vi elsker. De fortjente ikke bedre?

Det er sant at tjene gode penger kan gi oss trøst og glede, men jeg lurer på, penger kan kjøpe lykke? eller det kan kjøpes allerede forverret helse i mange år?

Det er på tide å etterleve dem reorgnizar våre liv skal være.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha