Nettverkskabel Basics

 Du får to hovedtyper av nettverkskabler i en bunt med kabler liggende rundt for å finne kontoret. Flertallet av kablene vil være rette linjer, men hvorav noen kan kryssede kabler. I rette linjer, de åtte pinner eller tråder av hvilken kabelen konkurranse direkte fra den ene enden av kabelen til den andre. Med kryssede kabler, for å sende og motta ledninger som skal utveksles med hverandre eller krysses.

 I de fleste tilfeller vil du bruke vanlig kabel, fordi disse kablene er designet for å koble enheter eller verter til en bryter. Kryssede kabler er designet for switch-til-switch tilkoblinger.

 Mange av bryterne i Ciscoâ € ™ s produktlinje støtter Auto-MDIX, som lar deg bruke en direktekabel for å koble to brytere. Dersom svitsjen ikke støtter Auto-MDIX, ved hjelp av et direktekabel ikke vil fungere med bryterne for å koble til, og LED på denne porten vil ikke brenne. Hvis du glemmer det, ikke glem å sjekke kabelen til kobling av bryteren.

 Disse kablene vil ha enten fiber kontakter eller annen form for RJ45-kontakter. Vanligvis vil du bruke RJ45-kontakter inn portene som vist. Denne figuren viser at hver switch port er nummerert og lyser når en kjører enheten er koblet til bryteren. Pass også på at kablene har fortsatt sine klipp på dem og at kontaktene knivstikking på bryteren porten.


 Som rett gjennom kabler vil koble brytere med auto-MDIX deaktivert, ingen kryssede kabler koble enheter til brytere med auto-MDIX off.

 Etter tilkobling klientenheten til bryteren, ikke forvente å være i stand til å kommunisere med dine nye nettverks naboer umiddelbart.

 Som standard er Spanning Tree Protocol aktivert på alle dine porter, noe som betyr nye enheter kan ikke kommunisere til bryteren Kontroller at enheten ikke er koblet til en annen bryter. STP gjør dette ved å implementere en lytte fase hvor bryteren ikke er lov til å sende trafikk til hoveddatanettverket.

 Når bryteren passerer testen, deretter porten er fusjonerer inn en videresending tilstand. Du vil se lyset for at port endring fra gult til grønt.

 Hvis du starter en overføring fra sokkelen, betyr det ikke kobles til hovednettet ennå. Hvis bryteren kan starte opp et VLAN database med høyere avkastning enn dine produksjonsnummer brytere vil erstatte produksjonen konfigurasjon, eventuelt fjerne all din produksjon VLAN.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha