New Jersey Restriksjoner på Air Guns

 Loven om New Jersey i gjeldende regler og forskrifter om skytevåpen innenfor strenge tilstand. Under definisjonen av staten, er luftkanoner klassifisert som generelle skytevåpen og må behandles som sådan av både sivile og sikkerhetsstyrker, særlig på grunn av hvordan armer Realistisk luft kan gjøres for å se ut.

 Definisjon

 Etter § New Jerseyâ € ™ skytevåpen og våpen, er et skytevåpen definert som enhver pistol, rifle, hagle, maskingevær, automatisk eller halvautomatisk enhet som branner eller sender ut et prosjektil gjennom en gass, damp, brennbar eller eksplosiv. Dette inkluderer luftkanoner, våren våpen eller andre våpen som bruker komprimert luft for å løse ut en ball eller en lignende rakett. Dermed luft våpen faller alle restriktiv bruk politikk på plass om skytevåpen.

 Salg av Air Guns

 For å selge en pistol, må en person være en registrert eller lisensiert detaljhandel eller engros i besittelse av et skytevåpen kjøper kortet gyldig legitimasjon. De eneste som begrensning doesnâ € ™ t gjelder for folk i anvendelsen av militær lov eller. For å få et skytevåpen kjøperen identifikasjonskort, må du sende inn et søknadsskjema tilgjengelig fra alle lokale avdeling eller delstaten New Jersey politiet eller fra en autorisert forhandler av våpen til brann.

 Kjøp av Air Guns

 For å kjøpe en pistol, må du være minst 18 år og ha en New Jersey skytevåpen legitimasjon. Du må også ha noe kriminelt rulleblad, må bestå en dopingtest, og bevise at du er i de fysiske og psykiske krav som er nødvendige for å håndtere et skytevåpen. De eneste unntakene til disse restriksjonene pistol kjøp er hvorvidt en person har allerede led av en mental eller fysisk funksjonshemming, alkoholisme, men nå har et sertifikat eller annen form for bevis av en lege eller psykiater for å bevise at det ikke lenger lider av en slik funksjonshemming.

 Håndtering av Air Guns

 De fleste luftkanoner er solgt med en oransje spiss på slutten, noe som indikerer at det ikke er en ekte pistol, men brukes til rekreasjon i idretter som paintball eller target praksis på innsiden. Når du er i besittelse av en pistol, er det nødvendig at den oransje spissen aldri fjernes fordi det bare øker risikoen for at pistolen bli tatt for en dødelig skytevåpen og sett på som en offentlig trussel. Å bære en pistol, må eieren også være i besittelse av våpenet sitt NJ ID-kort.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha