New York Sentencing Retningslinjer for lovbrudd

 Kriminal overbevisning mot de tiltalte for forbrytelser som butikktyveri og hærverk. I New York, lovbruddene beskrevet i artikkelen av straffeloven staten 70. Denne koden fastsetter fengsel tid tillatt for hva er egentlig de mest mindre forbrytelser som dommere ser. Også kalt strafferammer, gir bestemmelsene i artikkel 70 også den skyldige en idé om hva du kan forvente når du kommer til retten for straffeutmålingen.

 Klasser lovbrudd

 Klasse A er de mest alvorlige forbrytelser og inkluderer forbrytelser som overgrep i tredje grad, kriminell trakassering, hærverk og seksuelt misbruk. Klasse B lovbrudd omfatter forbrytelser, inkludert handlinger av hærverk og nasking, men i mindre grad. Andre lovbrudd omfatter kriminalitet av menneskehandel, mens kategorien for brudd omfatte lovbrudd som uryddig oppførsel.

 Graders Awards

 Forbrytelsene er fortsatt preget av grader. Criminal ordensforstyrrelser, for eksempel, er siktet når en person er engasjert i aktiviteter som ikke er voldelige, men forstyrrende. Straffeloven av New York har to grader til det ansvar, første og andre. Som med denne avgiften og andre, vanligvis den verste og mest voldelige grad kriminalitet er av høy klasse. Men de grader arbeider ansikt klasser, som en høyere karakter betyr en verre forbrytelse, men en høyere grad er den mindreårige. For eksempel kriminelle ordensforstyrrelser i første grad er en klasse E forbrytelse, noe som er verre enn kriminelle ordensforstyrrelser i andre grad, klasse B forseelse Disse skillene når tiltalte er tiltalt og dømt er det som guide når dommeren overbevisning.

 Jail Tid

 The New York straffelovens retningslinjer straffeutmålingen krever ikke mer enn ett år i fengsel og så lite som ingen fengsel tid i det hele tatt for en klasse en forseelse. Maksimum for en klasse B forseelse er ikke mer enn 90 dager, mens de uklassifiserte forbrytelser har fengsel tid under de forordninger som regulerer kriminalitet. De er vanligvis mindre enn 90 dager, men det er ikke regelen. trafikk brudd er kriminalfengselsstraffer som er avkortet på 15 dager.

 Prøvetid og samfunnstjeneste

 Dommerne kan pålegge tjenesten og / eller prøvetid i samfunnet i stedet for eller i tillegg til fengselsstraff. Disse ekstra straffer er på skjønn av dommeren.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha