Nissan Ignition Module vanlige symptomer

 Tenningsmodulen bruke tenningssystemet av et kjøretøy for å opprettholde en gnist er nok til å starte motoren, og problemene med sine deler kan påvirke ytelsen til bilen. Nissan, en japansk bilprodusent, husket mer enn 2,1 millioner biler på verdensbasis i 2010 på grunn av tenningsmodul problemer i flere av sine biler som Pathfinder og Xterra i 2003. Symptomer på en tennstyre problem i en Nissan er lik de i andre kjøretøyer.

 Steiling

 Defekt elektrisk relé inne i tenningsmodulen av en Nissan kan føre til at motoren mister kraft og ikke slå seg på når tenningen slås. Bilen kan plutselig kuttet av under kjøring, spesielt når den synkende rente, og vil ofte ikke igjen. Dette kan være et resultat av silikon damp som dannes på sønnen til det elektriske relé som leverer strøm til tenningsmodulen.

 Temperaturproblemer

 Hvis motoren din Nissan ikke opprettholde en stabil temperatur, kan tenningsmodulen være defekt. Motortemperaturen styres av en termoføler som sender data til et mål på dashbordet i kjøretøyet. Hvis temperaturen stiger over det normale, pekeren på måleren økning, noe som indikerer at motoren er for varm. Hvis dette skjer, kan kjøretøyet ha akselerasjonsproblemer og plutselig stall, men vil starte på nytt når motoren er avkjølt. Dette boom-bust syklus, stopper og starter på nytt vil fortsette til skade mot sterk varme forhindrer at motoren starter i det hele tatt.

 Dårlig Akselerasjon

 En dårlig tenningsmodulen på en Nissan kan forårsake akselerasjonsproblemer. Kjøretøyet kan rykke eller riste når du treffer gasspedalen. I stedet for akselererende, kan det bremse eller se på økte hastigheter, spesielt i overgangen fra en full stopp. Du kan også føle seg sterke motorvibrasjoner ved kjøring i høye hastigheter.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha