Noen gode studievaner

Når det gjelder å faktisk studere, er det ingen universell metode som passer til enhver student eller emne. Utvikle gode studievaner er i stor grad et spørsmål om hver person til å prøve ut hva som fungerer best for ham eller henne. Det er imidlertid noen praktiske metoder og retningslinjer å følge når man studerer.

To gylne regler for å holde gode vaner planlegger å studere og repetisjon. Ved å planlegge en studie tidsplan, kan en student anslå hvor lang tid det vil ta å lære materialet du har på hånden og hvilke aktiviteter kan ha et mer effektivt resultat av denne tiden. Dette er viktigst når du har bestemt deg for å reise for å studere i Norge eller utlandet.

Gjentatt eksponering av hjernen til den samme informasjonen gjør at informasjon holdes på en bedre måte. Gjennom gjentatt eksponering, blir informasjonen en noe du bare vet, heller enn noe du har lært med buffer.

Som for spesifikke metoder for bruk av gode studievaner, er en metode å vite hva du er i ferd med å lære. For eksempel, i tilfelle av lærebøker, skal elevene lese hvert kapittel og avsnittsoverskrifter. Hvis læreboka gir spørsmålene på slutten av et avsnitt, bør de lese før du leser den delen.

På denne måten vil studenten vite hva som er de viktigste punktene i oppmerksomhet og kan analyseres som de dukker opp. For en person som har bestemt seg for å studere i utlandet, lese tekster skrevet i morsmålet til det valgte landet vil hjelpe deg å ha bedre oppbevaring av ord og så kan du bedre lære morsmålet.

Etter å ha lest avsnittet, kan studenten vurdere forståelse for å svare på spørsmål uten å gå tilbake til de tilsvarende sidene. Dersom vokabular vilkårene er gitt, må studenten prøve å score noen fakta knyttet til lesing vokabular. Alt dette arbeidet skal være skrevet i et slikt organisert måte for å sette opp en gjennomgang av studieopplegg for studenter som skriver en anmeldelse på et senere tidspunkt.

Andre gode studievaner inkluderer studie gruppearbeid. Gjennom disse metodene kan elevene dele ideer og utvide studiemateriell med andre mennesker.

Kilde: Gode studievaner

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha