Noen tips for å fjerne tannsten fra tennene

Noen tips for å fjerne tannsten fra tennene

Metodene for å bleke tennene med tannsten kan være en effektiv måte å fjerne plakk, nikotinplaster og andre stoffer som flekker tenner hvis riktig dental hygiene ikke er vedlikeholdt. Hvis du ønsker å fjerne tannsten fra tennene, kan disse hjem metoder være en endelig løsning på problemet.

Dental hygiene er den beste måten for å fjerne tannsten fra tennene. Men siden tartar vises, er børsting rett og slett ikke nok til å bleke tennene og fjerne akkumulert tartar. For dette, vet hjemmelagde metoder for å fjerne tannstein og tannbleking, tannlege og hvit gjenopprette.

Sitron

Blant de mange sitron tildelt applikasjoner, markere sine bleking kvaliteter i tannhygiene. Det er imidlertid verdt å merke seg at til tross for å ha en stor evne til å fjerne flekker og tannsten fra tennene, kan disse slipende egenskapene ende opp med å skade tannemaljen. Av denne grunn anbefaler vi bruk av sitronsaft, helst fortynnet i varmt vann.

Baking soda

Hva natriumbikarbonat er et stoff som kan være nyttig for å bleke tennene, men bør brukes med måte.

Jordbær

Jordbær å opprettholde et tann blank, så som kalk, men med en lavere slipende effekt, noe som gjør dette til følge en effektiv metode for å fjerne tannsten.

Persille

Tygge persille forlater også har en whitening effekt på tennene. I alle fall må vi huske at salsa er en giftig urt og så vi må bruke sparsomt.

Til slutt må vi huske på at det er nødvendig å gå til tannlegen minst en gang i året for å opprettholde god langsiktig tannhygiene.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha