Når det gjelder helsesektoren

 Alle er kjent gol og skryt som gjør helsemyndighetene, ikke si navnet fordi jeg ikke vet, jeg vet bare "Memin Pinguin", "condorito" "Hugo, Paco og Luis," Donald Duck nevøer.

 Vennligst les videre. Takk.

 August 21, etter å ha forlatt min jobb Multisistemas Safety Noroeste SA. de CV. Tildelt Regis College, stolt arbeidende nesten 6 år, kom jeg til klinikken for sosial forsikring med et kne som melon, hvorpå legen for å undersøke meg og bestille meg to injeksjoner søkt "hydrokortison" på 8:05 følgende AI.

 Jeg antar mottoet er å spare funksjonshemninger til de byråkratiske og statlige sektorer på bekostning av pasientens helse, Orale! "Et arbeid", fortsetter sine forkrøplet og elendig lønn for å gjøre det oss til vårt rike og lukrative lønninger A! og vi ikke drive sin virksomhet for å hjelpe de fattige.

 Etter temaet, i april 2012, så hvis jeg fikk 10 dager med arbeid funksjonshemming på grunn av ulykke, men bare ikke betalt meg fordi de ikke se det var et uhell.

 August 2013, Chingate! I 61 år av livet mitt, det er andre gang jeg bruker sosial forsikring, så jeg takker for oppmerksomheten.

 Tusen takk til de som leser, er de godt.

  

 Hermosillo, Sonora til 22 august 2013.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha