Når en Bilforsikring krav er avvist

Sist vi innføre et notat om hvordan drivere kan takle når de må sende inn et krav med assurandøren av biler, men hva gjør du når dette kravet er avvist?

I Mexico, er det ikke uvanlig at forsikringsselskapene avvise et forsikringskrav bil eller reduksjon av betalinger med deg. Dette er fordi:

1) Din selskapet konkludert med at i stor grad var din feil, hvis kravet er knyttet til kjøretøyet tyveri.

2) Den politikken med din auto selskapet kan inneholde en klausul som opphever kravet.

3) Din selskapet besluttet at klagen må løses i andre retningslinjer, for eksempel hjemme forsikring, etc.

4) du rapportert at representasjonen var falsk eller unøyaktig.

5) Du kan ikke gi verdien av stjålet fra bilen.

Forsikringsselskapet vil alltid forvente at de skal avsløre informasjon som er viktig for å gjøre jobben din; faktisk, er du forpliktet til å gjøre dette, selv om detaljene ikke er forespurt. Forsikringsselskapene bruker ofte denne tilnærmingen for utveksling av informasjon og for å rettferdiggjøre avvisning eller nedskalering av krav. Hvis noen av disse situasjonene oppstår med din bil forsikringskrav, er det noen viktige punkter du må vurdere:

Den fine print av politikken har mye vekt; studere den grundig før, under og etter innlevering din påstand. Holde nøyaktige registreringer av samtaler og korrespondanse. Med kvitteringer kan du gjøre en stor forskjell i å støtte klagen din og legge til rette for suksess for det. Du kan stille spørsmål ved figuren foreslått av selskapet. Snarere enn å akseptere ingen buts, spørsmålet alle spørsmål du har.

Hvis du etter alt dette du fortsatt er uenig med selskapet beslutning om å avvise kravet eller nivået av betaling gis, bør neste skritt være å kontakte Condusef. For dette, først må du bekrefte din påstand til selskapet. Sjekk deretter å bli behandlet for det, og hvis du ikke ser fremgang, når du har gitt ditt forsikringsselskap et brev eller endelig svar på klagen din, eller du ikke svarer innen den fastsatte fristen, vis deg for Condusef.

Forsinkelser i å løse et krav på egen forsikringsselskapene kan føre til massive forstyrrelser i livene til folk, så vi håper denne artikkelen har vært nyttig for deg.

Tips for riktig forsikring for deg

Presis politikk

Sørg for at din forsikring gjenspeiler den nåværende situasjonen. Dette omfatter all informasjon om bilen; Også sørge for at beregnet årlig kjørelengde er riktig. Hvis du jobber hjemmefra eller reise litt, bør din forsikring være tilstrekkelig til denne funksjonen.

Vurdere å øke egenandelen

Hvis du øker egenandelen, må du huske på at du er ansvarlig for det beløpet hvis du forårsaker en ulykke. Hvis du opprettet en nødsituasjon fond, øke egenandelen ville ikke være en dårlig idé.

Fjerner visse elementer av dekselet

Hver forsikring har ulike nivåer av dekning. Noen er nødvendig, noen er anbefalt og noen rett og slett ikke er nødvendig for situasjonen.

Ta oppmerksom på at du må la statister

Mange forsikringer vil ha små detaljene som bare ikke er nødvendig, for eksempel krise veihjelp. Diskuter med selskapet hva statister ønsker å ha og hva ikke.

Den kombinerer politikk hvis du er nygift

Hvis du bare giftet samme selskapet, kombinere dine politikk med partneren din. Dette vil spare mye penger.

Dra nytte av rabatter på flere biler

Hvis du mottar en ny politikk, vurdere å gå til selskapet ved hjelp av din ektefelle. Det er en stor besparelse for vedlikehold av alle biler under taket.

En annen bil

Vi så i forrige uke hvordan type bil du kjører kan ha en innvirkning på mengden av forsikringen du betaler. Vurdere å kjøre en annen bil.

Tenk å ha bare én bil

Tror du virkelig trenger den ekstra bil? Hvis du er gift jobbe hjemmefra, så trenger du kanskje bare din partner transportert med bil. Besparelsene i betaling av vedlikehold og forsikring kan være nok.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha