Når er en slutt Organ?

 Det er to mulige definisjoner av begrepet slutter organ. Det kan referere til endene av sensoriske nevroner, hvor denne del av nervecelle knyttet rundt endene av nervefibrene. Endeelementet kan også henvise til skade forskjellige organer, slik som nyrer eller lever, opprettholde en sykdom som påvirker en annen del av kroppen. TOD er ​​en vanlig årsak til død i tilstander som hypertensjon.

 Endedelen av en nervecelle er funnet på slutten av en sensorisk nerve. Disse spesialiserte cellene inneholder fiber som føler trykk, temperatur, tekstur og smerte. Det er også celler som kalles sensoriske nevroner sensitiv informasjon gjennom øyne, ører, tunge og nese samlet. Nervefibre samle sensorisk informasjon bundet sammen i endedelen av den sensoriske nerver og nerveceller.

 I motsetning til andre former for nerveceller, har endene av sensoriske nerver og nerveceller, ikke stemmer overens med dendritter av en annen neuron. I stedet for en terminal axon, nervefibre som samler denne informasjonen, nerver av de ulike sansene. Endedelen av en nervecelle binder alle disse fibrene sammen. Når den er samlet sensoriske data, slike data passerer gjennom nervene i det sentrale nervesystemet, hvor det blir analysert og behandlet.

 Alternativt kan uttrykket sikre et organ i kroppen som er skadet av sykdom. Vanligvis er den ende organ skadet av en sykdom som stammer fra et annet organ eller system. Hypertensjon, for eksempel, er en tilstand som direkte påvirker hjertet og sirkulasjonssystemet. Blodårene som fører til ulike organer, men som kan bli skadet av økt press på blodårene. Nyre slutten av ett medlem kan bli skadet av hypertensjon, hjernen samt, hvis pasienten er et slag.

 Humant immunsviktvirus og Acquired Immune Deficiency Syndrome er sykdommer som vanligvis fører skader på indre organer, også. Selve sykdommen immunsystemet angriper, men skader på immunsystemet kan føre til ulike problemer. TOD HIV / AIDS er ofte årsaken til dødsfallet.

  •  Begrepet kan referere til ende-organskade i organer slik som leveren, støtter en sykdom som påvirker en annen del av kroppen.
  •  Refererer til skader på indre organer forskjellige organer, slik som nyrer, opprettholde en sykdom som påvirker en annen del av kroppen.
  •  Høyt blodtrykk har en direkte negativ effekt på hjertet og blodsirkulasjonen.
  •  Hvis venstre ubehandlet, kan kronisk hypertensjon forårsake uopprettelig skade for å ende organ.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha