Når jeg har hodepine Specialist?

 En hodepine spesialist er en lege med kompetanse i de områdene av hjernen og problemer med hjernens funksjon. Det er fire situasjoner når du skal se en hodepine spesialist: type klase migrene etter hjernerystelse hodepine, hodepine med synsproblemer, eller langvarig hodepine. Det er viktig å skille mellom en normal og hodepine som krever medisinsk oppmerksomhet.

 En vanlig, stress eller spenning hodepine er en vanlig forekomst hos voksne og barn. Følelsen av press begynner sakte, og kan tilskrives stressende situasjoner, sult eller utmattelse. Disse typer hodepine er irriterende, men ikke ødeleggende. Dyp pusting, avspenningsteknikker, sove eller over skranke hodepine rettsmidler vanligvis kurere denne typen hodepine i løpet av to til tre timer.

 En klynge-type migrene er en plutselig innsettende, skarpe smerter bak øynene, kvalme og følsomhet for lyd. Denne typen hodepine er svært ødeleggende og ikke forbedres med over mot medisiner. Besøk en hodepine spesialist for å finne dine personlige triggere, hvordan denne typen hodepine og foreskrevet medisiner for å håndtere tilgjengelig.

 En post-hjernerystelse hodepine oppstår innen 12 timer etter en hodeskade. Tilstedeværelsen av hodepine etter en kollisjon kan være en indikator indre skader. Det er viktig å oppsøke lege umiddelbart. En hjernerystelse oppstår når det er skade på hjernen forårsaket av traumer eller støt. Vennligst medisiner for post-hjernerystelse hodepine aldri over-the-counter.

 Enhver hodepine som påvirker din visjon bør føre til et besøk til en hodepine spesialist. Plutselige endringer i visjon, haziness eller tap av syn i kombinasjon med en hodepine betraktes som en medisinsk krise og trenger umiddelbar hjelp. Hjernen er et veldig komplekst organ og spesialutstyr og kompetanse er nødvendig for å diagnostisere og behandle problemer i hjernen.

 En hodepine som varer lenger enn 48 timer, og ikke lindres av søvn, mat eller enkle over-the-counter medisiner er en indikator på en mer alvorlig helseproblem. Se en lege og gi dem informasjon om når hodepinen begynte, og hvilke skritt du har tatt å behandle den. Vær spesielt oppmerksom på eventuelle medisiner du tar og gi det til legen. Denne informasjonen er avgjørende for å få riktig diagnose og behandling for hodepine.

 Når møte med en hodepine spesialist, er det svært viktig å gi en nøyaktig og fullstendig historie av hodepine. En liste over alle medisiner du tar, og eventuelle urtemedisiner. Denne informasjonen gir verdifull innsikt og kan markere et narkotikarelatert årsak til hodepinen.

  •  En spesialist bør konsulteres dersom en fotballspiller opplever hyppig hodepine etter en takling.
  •  En hodepine ledsaget av en stiv nakke bør undersøkes av en medisinsk faglig umiddelbart.
  •  En hodepine som varer lenger enn 48 timer, og som ikke responderer på tradisjonell behandling kan indikere en underliggende helseproblem.
  •  Hjemreise, veldig smertefull hodepine kan være et tegn på en alvorlig medisinsk problem.
  •  Ved kronisk hodepine, kan en lege foreskrive en forebyggende medisinering.
  •  Hodepine som synshemning bør behandles av en spesialist.
  •  Enhver hodepine som visjon om en person med innflytelse bør sjekkes av en hodepine spesialist.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha