Når jeg slår på datamaskinen min, hvordan kan jeg fremskynde oppstart?

 Det er noen måter du kan øke hastigheten på oppstart av datamaskinen, avhengig av problemet som forårsaker datamaskinen til å begynne langsomt. En av de første tingene du bør gjøre er å fjerne gamle og ubrukte programmer fra datamaskinen din, da dette kan forsinke oppstart. Du bør også se på de programmene som du bruker, og vurdere å gjøre bruk av dine ressurser under oppstart og endring program om nødvendig. Det er noen dataprogrammer som du kan bruke til å øke hastigheten på oppstart, men disse er ikke alltid nødvendig.

 Den beste måten å fremskynde oppstart sterkt avhenger av spesifikk maskinvare og programvare installasjon. Generelt, men du må forstå at eldre maskinvare, spesielt en eldre stormaskin og lav random access memory, kan betydelig tregere computerâ € ™ s boot. Du må oppgradere maskinvaren når det er mulig, og sørge for at datamaskinen er treg ikke bare på grunn av sin alder.

 Utover selve maskinvaren, må du også vurdere virkningen av programvaren som du jobber for å fremskynde oppstart. Gammel og ubrukt programvare kan ha en betydelig negativ innvirkning på oppstart hastigheten på datamaskinen din. Selv om du kanskje ikke aktivt bruker slik programvare, kan de fortsatt kjøre bakgrunnsprosesser som bruker minne og virkningen av oppstartshastighet. Du trenger all den programvaren du ikke lenger trenger å bli fjernet, kan dette fremskynde oppstart ved å redusere antall søknader som må startes.

 Selv programmer som du bruker ofte kan ha en negativ innvirkning på oppstartshastighet. Mange programmer, for eksempel instant messaging-programvare, har startet sammen med datamaskinen under oppstart. Dette bremser ned oppstartshastighet, fordi datamaskinen ikke er bare å starte operativsystemet, men også de av andre programmer. Du vurdere å kanskje endre disse programmene til å ikke kjøre ved oppstart for å bidra til å akselerere boot. Dette kan gjøres på forskjellige måter, avhengig av de individuelle programmer og OS.

 Du kan også bruke visse programmer som er spesielt utviklet for å hjelpe deg å få fart oppstart. Disse programmene ofte gjøre endringer på datamaskinen i mange av de samme måtene du kan endre, for eksempel tap av eldre programmer og endre hvilke programmer som starter ved oppstart av datamaskinen. Dette gjør slike programmer unødvendig for noen brukere, så du bør tenke over hva du kan gjøre uten ekstra programvare. Disse programmene kan faktisk gjøre datamaskinen tregere på, avhengig av programvaren du velger og hvordan den fungerer.

  •  Å ha for lite RAM kan bremse oppstart.
  •  En eldre sentralenhet kan starte opp for å bremse ned hastigheten på en datamaskin.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha