Når parasoll kjøpe på UPF og tetning åttende

Når parasoll kjøpe på UPF og tetning åttende

I de varme sommermånedene parasoller er i kontinuerlig bruk. Enten i form av et lyskryss eller markedet skjermen enten vanlig, stripete eller mønstret - de alle tjene formålet, for å beskytte oss mot solstråling. I jernvareforretninger, møbelforretninger eller kjøpesentre for å kjøpe, er det fargerike skyggen levert med forskjellige karakterer. Hva er egentlig bak UV-beskyttelse faktor UPF og de ulike selene for godkjenning?

UV-beskyttelse faktor for tekstiler

UPF står i utgangspunktet for Ultraviolet Protection Factor. I likhet med solkrem viser oss på UV faktor for tekstiler som klær, persienner eller paraplyer så lenge vi kan være i solen uten huden vår er skadet. Grunnlaget for dette er den første egen hudtype. Hvem teller for eksempel for lys hudtype, kan utsettes uten beskyttelse for solen i fem til ti minutter før det kommer til en solbrenthet. Under en paraply uten spesiell UV beskyttelse øker tiden med fem ganger, så er det om lag 25 til 50 minutter på denne typen.

Noen lenger kan ligge under etablert skygge, kan tiden beregnes: En skjerm med UPF 40 gir 40 ganger tid, ifølge hudtype: i vårt eksempel, kan lyset hudtype derfor slappe 200 til 400 minutter under markisen og mens han sov også sorgløs, forutsatt at migrasjon av solen slutter ikke i solen.

Dette markerer det

I detaljhandel møter vi når du kjøper en parasoll forskjellige merker. Dette kan i utgangspunktet forvirre, men en forklaring er funnet raskt: For tekstiler fortsatt ingen ensartet standardisert test eksisterer.

Slik at det er den UV Standard 801, stoffet i bruk undersøkt. Skjermene er utsatt for regn og sol, testforhold slik at de må også tåle egen skjerm i hagen, på terrassen eller på stranden. Her, målemetode avhenger av høyden av den australske sommeren, og den mest sensitive hudtyper.

En annen test etiketten vil bli navngitt australske New Zealand Standard. Det er bare ut av strålingsintensitet i midtsommer Australia, derimot, parasoller, markiser og persienner er ikke testet i bruk, dvs. uten værforhold.

En tredje etikett, som vi støter på når du kjøper en parasoll, er testen i henhold til EN 13758-1. Her måles også på den nye staten, men solspekteret avhenger av amerikanske Albuquerque, lik som i Sør-Europa.

Så hvis du vil være sikker på at den angitte UPF er gyldig selv etter soaking, stretching eller slitasje, bør være basert på kjøp av UV Standard åtte hundre og første Men gni solkrem er påført, fordi opp til 85 prosent av den strålingsintensitet reflekteres, for eksempel sand, bygninger eller til og med vann.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha