Ønsker å øke medlemslisten?

I dette nyhetsbrevet vil jeg forklare i noen få enkle som doble din liste over agenter og ikke gjøre feil mange markedsførere og mister medlemmer råd.

Leter samfunn med "Instant Messenger programmer" som budbringer hotmail, yahoo, skype 12 voipe, Voipbuster, gratis ringe etc. Dette er en presis nisje i markedet, fordi mange av disse menneskene er eksperter som utvikler internett business og foretrekker dette mediet av flere grunner:

Det er gratis

Lov til å snakke på like vilkår direkte med den andre personen

I tillegg disse programmene bruker kameraer som folk kan se hverandre, noe som bygger tillit og troverdighet.

Alltid huske

Den muntlig kommunikasjon er mer uttrykksfull enn den skriftlige; av mange grunner: Den tonen i stemmen, bevegelsene er faktorer som bidrar til å formidle positiv energi til den andre personen.

Du hilser alltid du møter opp og la personen spurte.

Hold avstand mellom samtale og samtale for å være høflig og respektfull.

Ha en forhåndsbestemt manus som er kort, konkret og presis for å tiltrekke seg folk og skape deg interesse.

DINE MÅL ER TO:

Skape interesse

La presentere nøyaktig informasjon eller kontakt siden.

Aldri gjøre dette:

Å være bak folket, fordi de vil skjule fra deg og sikkert over bry, det er bare kommunikasjon, meldinger programmerte spore ham gå. Hvis du ringer trakassere altfor "tung" eller "sjarlatan".

STRATEGI

Lite dialog, alltid skape interesse med spørsmål. La prospekt snakke mer enn du gjør, du bedre ser ut som du overser at det å være aggressiv og huder. Så mennesker i det minste gi deg, snakke og skrive mer.

Når du går til din nye prospekter kontakte deg dersom perfekt vite hele presentasjonen av forretningsmulighet. Settet produkt, kompensasjonsplanen og forberede seg til å svare på dette spørsmålet fordi alle ønsker å vite "hvordan og hvor mye du kan vinne."

Du vanligvis koble sine Messenger og som et første skritt for å invitere venner til å besøke Messenger side av nettstedet ditt.

ADVARSEL:

Aldri prøve å forklare til potensielle forretningsmulighet ved å bare invitere Messenger, sende kontakt display, nettside eller invitere konferanse forklarer hvordan rommet programvaren som brukes er lav.

Hvis du ikke liker dette kan være å kaste bort tiden din med folk som ikke er interessert starte sin egen online virksomhet for å tjene ekstra penger.

Hvis vennene dine ikke er interessert bare vil gå inn nettstedet ditt, og deretter si setninger hvor er du: Egentlig tror jeg dette er ikke noe for meg! Du er gal tror du kan tjene penger på nettet!, Må dette være en svindel! eller en pyramide!, jeg bryr meg ikke å ha min egen online virksomhet som er for eksperter! Nå har jeg utviklet en bedrift netword Internett markedsføring og skjønte det ikke fungerer!

Hvis folk forteller deg, ikke kast bort tiden din.

Hvis inn dine Messenger-venner er interessert deres hjemmeside de analysere før du gjør gale dommer og vil stille spørsmål om eventuelle spørsmål de har om forretningsmuligheten og din eneste oppgave er å løse og følge opp for å gjøre en del av deres nettverk.

Rafael Antonio Garcia Pereira

Director of My Internet Business Blog

Skype: rapega2009

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha