Obligatorisk forsikring av jeger og fisker

Etter gjeldende lovgivning i Spania for å praktisere loven jakt er det nødvendig å ha et jaktkort i kraft, et dokument som beviser identiteten til jeger og bør bruke våpen tillatelse. I tillegg er det også lovpålagt å ha en ansvarsforsikring. Denne forsikringen er ment å kompensere personskade, eiendom eller skade påført tredjemann i løpet av spillet. Minimumsdekning er satt 91151.82 euro.

Obligatorisk forsikring av sivil ansvar jegeren må kreves av myndighetene på den tiden å få eller fornye jaktkort.

Straffen for jakt uten forsikring kan variere avhengig av autonomi delegert til kompetanse, til tross for den nye straffeloven definerer dette som forseelse. Bøter kan variere mellom 10 euro og 3000 euro, avhengig av region, bakgrunnen og type lovbrudd begått; jakt etter å ha kjøpt den politikken, men ikke ta det med eller uten forsikring eller jakte jaktkort.

I tillegg til den obligatoriske forsikringen og frivillig forsikring som legger utfyllende øke den obligatoriske forsikringen erstatning grense, deltakelse i skyting konkurranser eller legge hekker ulykken til jegeren selv der.

Også i enkelte regioner må ha en ansvarsforsikring obligatorisk for utøvelse av fiske. Fisherman Denne forsikringen er obligatorisk i Catalonia, Andalucía og Murcia.

Som jeger grensen minimum forsikring bør være av 91,151.82 euro. I Murcia og Katalonia er det obligatorisk også leie en personlig ulykkesforsikring fisker.

Fra portal minner om viktigheten av å ha forsikring på plass tilby muligheten for å ansette online raskt og enkelt jeger forsikring og / eller forsikring fisker.

--------------------------------------------- ----- --------------------------------------------- ----- ----------------------

Ciberseguros® er varemerke for Special Risk megling

Spesielle sine portaler og banebrytende online meklings risiko.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha