Odyssey Vindus Instruksjoner

 Honda Odyssey er utstyrt med en automatisk vindu regulator som senker og hever vinduene på de fire dørene til Odyssey. Regulatoren styres av et antall brytere på det indre panel av døren. Førerdøren er i stand til å kontrollere alle fire vinduer kontrollere og begrense kontroll som andre passasjerer på sine respektive vinduer.

 Instruksjoner

 Slå av tenningen av Odyssey til "ON" -posisjon for å bruke vinduet regulator.

 Trykk på en av de fire vindu brytere for å minimere vinduet. Den øverste venstre bryteren styrer førersiden kontroll, bryteren øverst til høyre styrer passasjersiden av regulatoren før nedre venstre bryteren styrer regulatoren venstre bakre passasjer, og bryteren nederst til høyre styrer høyre bakre regulator. Trekk bryteren for å heve vinduet.

 Trykk på "UNLOCK" en gang på fjernkontrollen for å låse opp døren på førersiden. Trykk på "Lås opp" igjen og hold for å samtidig lavere alle fire vinduer.

 Sett nøkkelen inn i låsen på døren på førersiden og låse opp døren. Vri nøkkelen med urviseren og hold den for å senke alle fire vinduer. Vri nøkkelen mot klokken og hold det til å lukke alle fire vinduer.

 Ta ut tenningsnøkkelen. Du vil være i stand til å operere vinduene i opptil ti minutter etter fjerning nøkkelen, med mindre du åpner en dør.

 Hint

 Hvis en hindring hindrer heving av vinduet, vil kontrolleren automatisk reversere vinduet og senke den.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha