Oktan drivstoff krav til en Mini Cooper

 Mini Cooper er en mini kompakt bil produsert i England. Den har en 1,6-liters firesylindret som gir 121 hestekrefter og har 114 fot-pounds av dreiemoment. Denne bilen er 146,6 inches lang, 55,4 inches høy og har en akselavstand på 97,1 inches. Mini Coopers blir stadig mer populært på grunn av deres drivstofføkonomi med et gjennomsnitt på 32 miles per gallon, men bilen krever premium drivstoff til å kjøre effektivt.

 Octane

 Mini Coopers krever super blyfri bensin med minst oktantall på 91 AKI Octane kalles i noen land som England. AKI betyr Anti Knock Index. Ifølge brukermanualen Mini Cooper, "Bruk av blyholdig drivstoff vil føre til varige skader på oksygen sensor av utslippskontroll system og katalysator."

 Drivstofftank

 Drivstofftanken rommer ca 13,2 liter drivstoff. Omtrent 2,1 liter i reserve for dette er å bidra til å forhindre at operatøren av drivstoff. Brenselet Varsellampen dimme lyset når bilen begynner å bruke reservedrivstoff.

 Blandinger og tilsetningsstoffer

 Operatøren kan bruke en drivstoffblanding som inneholder 10 prosent eller mindre etanol uten at garantien gjøres ugyldig av bilen. Produsenten anbefaler ikke bruk av tilsetningsstoffer for å øke nivået av kvaliteten på lavere oktan drivstoff. Dårlig kvalitet drivstoff kan føre til at bilen skal utvikles startproblemer og kan redusere manøvrerbarhet. Disse problemene kan øke når du bruker bilen i stor høyde eller varmt vær; fortsetter å bruke lavere kvalitet brensel kan skade motoren.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha