Olje Commodities: Crude Oil Shipping Selskaper

 Selskapene som er ansvarlige for transport av råolje og petroleumsprodukter er en viktig lenke i den globale forsyningskjeden og gir en måte å få eksponering mot råvarer uten å investere i futures. Disse selskapene er svært forskjellige i sine steder og flåte stiler.

 Med så mange alternativer å velge mellom, prøver å bestemme hvilket selskap til å investere i kan være forvirrende. Her er en innføring i alle de store børsnoterte selskaper:

 •  Frontline Ltd ble grunnlagt i 1948, er Frontline en av de eldste rederier i verden. Det driver også en av de største flåter av verdens € ™ s meget store råolje carrier fartøy, med mer enn 44 VLCC. Frontline eier også mer enn 35 suezmax tankskip, noe som gjør den til en av de største tankrederier i verden i form av transportkapasitet.

   Kumulativt, har Frontline kapasitet på 18 millioner dwt. I tillegg til sin flåte av tankskip, Frontline tilbyr aksjonærene en av de høyeste utbytte utbetalinger: en oppsiktsvekkende $ 6 per aksje. Med dagens markedspriser, thatâ € ™ s effektivitet på over 18 prosent!

 •  General Maritime Corp: General Maritime fokuserer på små og mellomstore segmentet av tankmarkedet. Den opererer en flåte av suezmax og Aframax fartøy, med hovedvekt på Atlanterhavsbassenget.

   General Maritime forbinder produsenter og forbrukere fra Vest-Afrika, Nordsjøen, Karibia, USA og Europa. Hvis youâ € ™ re leter etter eksponering for den transatlantiske olje sjøverts handel, er GMR en god innsats. Det faktum at GMR tilbyr en $ 5 utbytte per aksje gjør også dette til et attraktivt tankskip lager.

 •  Overseas Shipholding Group, Inc .: Mens OSG har en internasjonal tilstedeværelse, ita € ™ s det eneste selskapet med en stor tilstedeværelse i det amerikanske shippingmarkedet. Hennes amerikanske skip er hovedsakelig engasjert i transport av råolje fra Alaska til det kontinentale USA, og produktene i Gulf of Mexico til østkysten.

   I tillegg har OSG en av de høyeste marginene i bransjen: en heidundrende 45 prosent resultatmargin. Hvis youâ € ™ re interessert i innenlandsk råolje transport markedet, for å ta skrittet fullt ut med OSG.

 •  Teekay Shipping Corp .: Teekay Shipping har en flåte på over 130 skip, inkludert en VLCC råolje transporterer i den Persiske Gulf og Vest-Afrika til Europa, USA og Asia og ca 15 suezmax skip som kobler produsenter i Nord-Afrika og Vest-Afrika til forbrukere i Europa og USA.

   I tillegg til konvensjonelle tankskip, driver Teekay en flåte av offshoreskip bygd for å transportere råolje fra offshore til landanlegg.

 Hvis du bestemmer deg for å investere i globale olje- rederivirksomhet, har du en dypere universal operasjoner companyâ € ™ s grave. Du kan finne det meste av den informasjonen du trenger i den årlige rapporten fra en companyâ € ™ s eller kvartalsrapport. Du kan få mer informasjon via en tredjepart, for eksempel analytiker rapporter.

 En av de best bevarte hemmelighetene i bransjen er høyt utbytte selskaper som utsteder. Utbytte er stor fordi de gir deg med sikkerhet i en usikker investering verden. Og olje tankaksjer tilby noen av de høyeste utbytte der.

 Selskapet Ticker Utbytte Yield Frontline NYSE: FRO 10,9% Knightsbridge Tankers NASDAQ: NVLCCF 9% Nordic American Tankers NYSE: NAT 9%

 Beregne utbytte kan være vanskelig fordi et selskap ISNA € ™ t pålagt å returnere kontanter til aksjonærene i form av utbytte. Noen selskaper betaler høye utbytter ett år, men ikke den neste; for andre, kan utbetaling av utbytte bare være en engangs hendelse.

 En måte å bestemme fremtidige utbyttebetalinger er å undersøke companyâ € ™ s utbytte historie. Yahoo! Finance har en god jobb.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha