Om den barmhjertige samaritan loven Missouri

 Tenk at youâ € ™ re i ferd med å krysse et kryss når to biler kolliderer foran deg. Ita € ™ s en stygg ulykke, og du har en medisinsk bakgrunn, slik at du vet at du kan hjelpe. Men du kan være motvillige til å gå for å redde liv, fordi du frykter et søksmål hvis noe går galt. Missouri dona € ™ t vil ha folk til å nøle i denne typen situasjon dersom staten vedtatt en lov om den barmhjertige samaritan. I de fleste tilfeller vil du ikke være ansvarlig for å gripe inn og prøve å hjelpe deg hvis du er en helsearbeider eller har medisinsk opplæring.

 Bona fide legevakt

 Loven Missouria Good Samaritan € ™ dona € ™ t altomfattende. Et forsøk på å hjelpe av helsepersonell opplært må gjøres i god tro og for noe annet enn å redde liv og gi hjelp mål. Du kan t regningen for dine tjenester eller akseptere noen form for kompensasjon. Hvis du oppfyller disse kriteriene, kan verken pasienten eller hans familie saksøke deg for skader hvis noe går galt. Men loven gir et unntak for grov uaktsomhet og forsettlige og overlagte handlinger. Grov uaktsomhet innebærer hensynsløshet, for eksempel kunnskap om dine handlinger kan føre til skade og ta dem likevel. Vitende og vilje, uvørent eller handlinger innebærer også at du har handlet med den hensikt å skade den person skadet.

 Omfattes Leverandører

 Loven Missouria € ™ Good Samaritan dekker bare leger, sykepleiere, kiropraktorer, ambulanse eller noen med en trening sertifikat som tillater ham å gi førstehjelp assistanse. Men i situasjoner hvor en person er et selvmordsforsøk, gjelder loven for enhver person som griper inn for å forhindre død - ikke bare fagfolk innen psykisk helse, men hver borger.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha