Omfanget av Hospital Pedagogikk

Er omfanget av handlingen i seg selv Hospital Pedagogikk klart at det er sykehus. Innenfor det vil gjøre det pedagogiske arbeidet i hovedsak på sykehuset klasserommet og i rom av barn i de tilfeller hvor de ikke kan gå til klasserommet. Ikke glemme utvide denne handlingen til polikliniske konsultasjoner og dag sykehus.

Vi kan også flytte Hospital Pedagogikk til skoler, forming og informere barn om hva et sykehus, inkludert ulike vanlige sykdommer, linking med utstedelse av helseopplysning, så moderne i dag. De fleste barn innlagt på et sykehus akuttmottaket gjøre det. Dersom skolen blir forklart hva som kan finnes ved ankomst til sykehuset, state-angst egen inntekt i stor grad forsvinne, og med det, ville justering og tilpasning til sykehusinnleggelse være høyere.

En ting å huske på er at det i dag er betydelig redusere den gjennomsnittlige lengden på sykehusinnleggelse. Dette innebærer en endring i modus for intervensjon av Hospital Pedagogikk gjennom, for eksempel er spesifikke intervensjonsprogrammer. Dette peker også på behovet for å etablere et hjem utdanning for barn som må forbli rekonvalesenthjem. Det er i kongelig resolusjon av styring av tiltak for å bøte på ulikheter i utdanning, hvor det sies at "Kunnskapsdepartementet kan inngå avtaler med offentlige instanser og foreninger nonprofit utviklingsprogrammer hjem pedagogiske tjenester, rettet mot studenter med langvarig opphold hjemme på resept ".

For å møte de psykososiale, pedagogiske og atferdsproblemer som følge av sykehusinnleggelse, i samarbeid med alle de profesjonelle involvert, hver av dem fra rollen som tilsvarer dem er nødvendig. Mangelen på samarbeid og kommunikasjon mellom fagfolk i ulike disipliner viet til omsorg og pediatrisk pasientbehandling, er etablert som skyldig aspekter av fragmentering i psykologi oppmerksomhet at dagens system gir til disse barna og deres familier. Mens store fremskritt, er mangel på tverrfaglighet fortsatt tydelig.

Mange fagfolk er involvert i aktiviteter av Hospital Pedagogikk, hovedsakelig lærere og pedagoger. Først må det være et tverrfaglig samarbeid mellom dem, strekker seg til leger og sykepleiere, psykologer, sosionomer, kulturelle animatører og andre fagfolk i kontakt med syke og innlagt på sykehus barnet, og ikke minst arbeidet med frivillige.

En annen funksjon i dagens samfunn er den økende sosial bevissthet, noe som fører til en spredning av frivillige organisasjoner. Denne bevegelsen av solidaritet og sosialhjelp har også nådd innen Hospital Pedagogikk. Dermed flere og flere grupper av frivillige som jobber på sykehus som betjener og ledsagende personer innlagt på dem. Tilsvar, og som allerede er reflektert, er hjemmesykepleien tar form rundt disse non-profit organisasjoner. På dette punktet, må vi fremheve verdien og selv nødvendigheten av bistanden. Imidlertid vil forskrift om ytelsen til frivillig arbeid på dette området for å unngå forstyrrelser, overlappende og senere konflikter med arbeidet til profesjonelle lærere være nødvendig. Fagpersoner som er involvert i utdannings omsorg for det syke barnet stadig kreve kurs og et nesten ikke-eksisterende spesifikk trening starter i dag. En annen av de store utfordringene i pedagogisk handling er innlagt på sykehus studentene deltar, og åpne opp feltet av handlingen for barn og unge med psykiske lidelser mer.

Tilsvarende er det viktig å åpne nye områder for aktivitet og trening på et tema, også til stede, så er det for å takle døden.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha