Omsorg for din bil ferdig

 Omsorg for avslutningen av bilen er en av de enkleste og mest ofte oversett del av bilbransjen omsorg. Når var sist gang du vasket og vokset bilen din? Ta deg tid til å opplyse deg om å vaske bilen din. Hvis det gjøres feil, kan du faktisk bli drept forbedrer utseendet heller.

 En av de viktigste grunnene til å vaske bilen din er å ikke bare bli kvitt smuss som samler seg, men også de tøffe forurensninger som kan bokstavelig talt spise ved å fjerne hjelp av en maling jobb. Når du vasker bilen, bruk samme type såpe på en gang. Hvis du gjør din egen vask, må du aldri sette svampen ned på bakken mens det er vått eller det kommer til å ha litt skitt og grus holde seg til det, noe som kan føre til riper på maling jobb.

 Polering og voksing bilen er også en viktig del av å beskytte finish. Bare polish eller voks rett etter at du har vasket en bil. Hvis du gjør det en annen gang, risikerer du å ha tøffe slipemidler gå gnidd finish og riper.

 Kontroller etiketten for å se voks eller polish, eller den inneholder ingen sterke slipemidler som du kanskje ikke ønsker å bruke på bilen. Les nøye og følg instruksjonene og du har en fin bil.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha