Oppdag de julemarkedene i Brussel

Mange europeiske byer er forvandlet til et land med vinter drøm i ferien, takket være den nostalgiske stemningen Christmas Markets. De er også de beste stedene å kjøpe julegaver, mens besøke steder av stor historisk verdi.

Brussel, hovedstaden i Belgia, har vært å bli en av de beste destinasjonene for julehandelen, med sin enestående julemarkeder som tilbyr elementer for enhver smak, fra håndverk og dekorasjoner til meget gode priser for kjøperne siste øyeblikk, før julemat og fornøyelsesparker for de yngre. Hvis denne julen du ønsker å gi unike gaver med en umiskjennelig julestemning, julemarkeder i Brussel absolutt ikke skuffe.

Selv om mange byer har julemarkeder som et element i sine julefeiringen, er ikke tilfelle i Brussel. Grand Place og Place Sainte Catherine livne til med boder hver vinter, hytter og brasserier som er installert fra slutten av november til begynnelsen av det nye året. Det er derfor du vil ha stor frihet til å planlegge turen til Belgia turen, om besøket bare for helgen eller for å bestille på forhånd for å sikre at oppholdet i løpet av ferien.

Ca 240 trehytter er installert rundt Exchange og andre sentrale steder, sammen med andre midlertidige strukturer som den berømte pariserhjul. Besøk Brussel i vinter er som å reise tilbake i tid, så er det tradisjonell musikk og viser overalt. Grupper av kunstnere og musikere har å stjele smiler til publikum og for å sikre at det er moro for alle mens du handler eller du går gjennom byen.

"Brussel Winter Wonderland" er det offisielle navnet på julefeiringen i byen, der besøkende kan tour alle typer stillinger fra morgen til kveld, selv under juledag. Men det er ikke bare juleboder som tiltrekker seg de som kommer til Brussel for disse datoene, men også den gigantiske skøytebanen Marché aux Poisssons, der de holder spesielle arrangementer for alle aldre.

Selv om du har besøkt mange julemarkedene i Europa, vil du oppdage at Brussel er en av de beste stedene i Europa for å ha en ekte julestemning borte fra hjemmet. Bare la miste av byen for å nyte den fantastiske belysning og urbane møbler pryder hver bygning, eller dra nytte av det brede utvalget av leiebiler i Brussel for å bevege seg fritt rundt i regionen. Leiebil i Belgia i løpet av ferien er et utmerket valg for å besøke Bruges, Liege og andre flotte byer og småbyer å vite hvordan julen feires utenfor hovedstaden.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha