Oppdag den eldste sperm av et dyr

Oppdag den eldste sperm av et dyr

Under den frosne bakken i Antarktis et internasjonalt team av forskere fra Institutt for Paleobiology på Museum of Natural History i Sverige, Universitetet i Milano og den argentinske Institute Antárcito oppdaget en uvanlig forhistorisk perle: den eldste prøve av sæd fra dyr noensinne funnet. Funnene er publisert i tidsskriftet Biology Letters.

Dette sperm fossil avdekket i Antarktis er 50 millioner år gammel og tilhører en rekke ormer, leddormer clitelados, bedre kjent som igler, meitemark og derivater.

Forskere, ved anvendelse av teknikken for scanning elektronmikroskopi, innenfor en lengde på bare 1,5 millimeter kokong knuste rester av forskjellige deler av den typiske sæd fra clitelados. en "nettverk av sammenflettede kabler" ligger innenfor veggen av en knopp orm, senere avslørt at det var en overraskende vis utsøkt bevart sperm clitelados leddormer.

Din anmeldelse har bestemt at disse forhistoriske sperm er svært lik i dag, fra virvelløse dyr også Branquiobdélidos som vanligvis lever som parasitter på kreps. Åpenbaringen av denne likheten er for øyeblikket et mysterium og en overraskelse på hvordan disse igler utviklet seg som det ville en reell evolusjonær revolusjon i forhold til hva vi vet så langt, hovedsakelig fordi sperm har blitt oppdaget på den sørlige halvkule, i Antarktis, og disse ormene er karakteristisk for den friske vannet i nordlige halvkule.

Så langt den eldste av dyreverdenen sperm var 40 millioner år gammel og kom fra en sprett som oppdaget fossil i et stykke rav.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha