Oppdage upublisert manuskript av Borges

De fire-siders manuskript har noen tittel eller dato, og er uferdig. Den forteller historien om barnebarn av en oberst uavhengighets som lever i fattigdom og vemodig lengter etter storhetstiden sin bestefar.

Manuskriptet er blitt identifisert som "Los Rivero" og har blitt anerkjent av Maria Kodama, enken etter forfatteren, som autentisk. Tilsynelatende teksten nådde Ransom Center gjennom en oversetter av Borges som har donert til instituttet.

På teksten, Ortega og hans team har gitt ut flere hypoteser på datoen som kunne vært skrevet og hvorfor han ble avvist av argentinske forfatteren.

Ifølge Ortega, "The Rivero" er ikke en historie, kan det være en skisse av roman siden «Hele historien er støttet på beskrivelsen av medlemmene i Rivero. For første gang den argentinske forfatteren bort fra tomten for en omfattende rekreasjon av Rivero, fantastisk. I noen få sider, fire tråder nedgangen av familien, Rivero, som er en metafor for Argentina også avta. Rivero føler at de ikke får den plassen de fortjener for å være som de er. Argentinas land, århundreskiftet, er invadert av "gringos" av utlendinger, og de, den Rivero, som er arvinger av grunnleggerne, har ingen plass de fortjener. "

For Ortega, er etter "Aleph" manuskriptet for å sammenligne håndskrifter av en progresjon i både skriftlig blindhet forfatter ved hjelp av bokstaver viser.

"The Rivero" vil bli utgitt i en deluxe-utgave av Redaksjon Senter i samarbeid med International Foundation Jorge Luis Borges og kommer i salg 25. mai. Blir bare 100 der en faksimile av manuskriptet, vil transkripsjon bli inkludert og vil bli illustrert av kunstneren Carlos Alonso.

Så det første avsnittet av "The Rivero"

"Ved 1905 avbryt smijern måtte vike for en tredør og vinduer og under messing knocker var en elektrisk, nå klang, men samlet huset til Rivero, med den mørke gangen, med terrasser rød-flislagt med unyttig sisterne og et fikentre i bakgrunnen matchet med tilstrekkelig fasthet til arketypen av gamle hus Sør-området, og spekteret av oberst Clemente Rivero ville ha funnet uten store problemer. Det er kjent at historien vrimler Argentina Familie og nesten hemmelige herligheter i helter som blir navnet på en gate, kanskje huelgue ikke minne leseren om at oberst Rivero var helten i første last med Aturia, tittel forgjeves benektet alle Venezuelanere historikere ofre for misunnelse og localism, og forsvare overbevisende grunner elskere argentinske sannhet. I kaoset av krigene uavhengighet of America, hadde oberst Rivero et klart øyeblikk av herlighet, når han "stakk hull goterne "og han bestemte seg for skjebnen til en provins; hans barnebarn holdt med fromhet og stolthet justificadísimo jern spyd svingte da. "

Jorge Luis Borges.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha