Oppdatere, Reset, og installere operativsystemet

 Hvis hele operativsystemet er i alvorlig fare - det vil si, det starter ikke, eller den låses opp hver gang du bruker det når musepekeren vises - du kan oppdatere eller tilbakestille hele Windows PC.

 Du kan også velge å re-installere Windows 8 fra installasjonsplaten.

 Hvis du har opprettet et system for bildefiler, bør du alltid bruke System Image Recovery-funksjonen på skjermbildet Avanserte alternativer å fullstendig gjenopprette PCen før settling på en av disse mer drastiske alternativer.

 Din File System Image kan gjenopprette datamaskinen til akkurat slik det var - en oppdatering, nullstilles eller installere alltid krever en viss mengde arbeid fra din side for å bringe ting tilbake til det normale.

 Tydeligvis du ønsker å prøve å oppdatere Windows 8 først. Med en enkel oppdatering, holder Windows dokumenter, programmer og apps, men ingen innstillinger - dette betyr at du sannsynligvis må konfigurere programmer når Windows kjører igjen.

 Dessverre ikke alle kritiske Windows 8 problemet som skal løses med en oppdatering - Hvis din PC er fortsatt de samme problemene etter en oppdatering skjermen, bør du vurdere å tilbakestille eller re-installere Windows 8.

 Det neste trinnet er nullstilt, i hovedsak returnere PCen til en "vanilla" Windows 8 system - vil du miste alle dine personlige filer, programmer og programmer, men reset har en mye større sjanse for å lykkes i å etablere en sterkt skadet Windows 8-installasjonen. Hvis det ikke fungerer, er det på tide å vurdere en fullstendig reinstallering av Windows 8.

 Såkalte lærde mennesker i verden sverger opp og ned som du bør aldri, aldri re-installere Windows. Kalle et slikt drastisk skritt til denne selvutnevnte eksperter, og de umiddelbart begynne skrek: "Det er ingen grunn til å gjøre det, og du kan starte en kjernefysisk stridshode i Nepal hvis du spiller med en enkelt institusjon. Akkurat som lider! Tross alt, Windows 8 - nyte eye candy ".

 Du absolutt ikke vil restarte eller reinstallere Windows 8 hver helg, men bare som en siste utvei. Men i noen situasjoner, tilbakestilling eller kan løse problemet å installere operativsystemet.

 Manuelt sikkerhetskopiere personlige filer som du kan slå av systemet før tilbakestilling eller reinstallere Windows 8.

 Hvis PCen var utstyrt med et system restaurere diskett, oppmerksom på at bruk av en systemgjenoppretting disk Produsenten er ikke det samme som å tilbakestille eller reinstallere Windows 8! Når du bruker Systemgjenoppretting CD av produsenten, er harddisken sannsynligvis sletter og reformaterer harddisken og satt tilbake til den nøyaktige tilstanden det var første gang du startet PCen.

 Alle dine filer, programmer og innstillinger er borte, og du må sette opp flere brukerkontoer i tillegg! Hvis det er ingen annen måte, og forfriskende eller tilbakestille Windows 8 ikke gjøre triks, kan du være sikker på at hver fil du vil lagre er trygg på en CD-R eller DVD-R før vi går i systemet til Bruke disk.

 Hvis du mottar en bonafide Windows 8-installasjonen plate, kan du også installere Windows fra disken. Følg instruksjonene som fulgte stasjon for å installere Windows 8.

 Du kan velge å beholde innstillingene, personlige filer og programmer når du blir bedt om, eller kaste all forsiktighet for vinden og bare holde dine personlige filer.

 Hvis du ønsker å installere, her er noen triks:

  •  Du trenger det samme produktet. Hvis Windows 8 var forhåndsinstallert på PCen, må du finne ditt produkt på en offisiell leter klistremerke eller annet sted på PCen igjen.
  •  Du må aktivere Windows 8. Husk hvor du måtte aktivere Windows 8 når du først har installert eller første gang med din nye PC Aktivering er Microsoft antipiracy beskyttelse regime; Heldigvis folk i Redmond kvoter laget for katastrofe og lar deg aktivere en ekte versjon av Windows 8.
  •  Du mister all systemgjenopprettingspunkter. Selvfølgelig, hvis du ikke klarer å få dem, de gjør ikke mye godt.

 Igjen kan det være best lagt planer for mus og styrekuler gå galt, men så lenge du sikkerhetskopierer dine personlige filer og viktige dokumenter, vil du fortsette å laste!

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha