Oppnå runde øyne makeup

Det er kjent at det er mange hemmeligheter når det kommer til sminke, som gjør en stor forskjell mellom en god sminke og en som ikke er hensiktsmessig. Dette er fordi avhengig av visse funksjoner i ansiktet og hårfarge eller hudfarge, makeup-modus og farger som skal brukes vil variere sterkt.

Denne gang vil vi prøve noen anbefalinger for aquellasmujeres som har runde øyne og ønsker å vite den riktige måten å maquillarlos:

Først er det viktig å merke seg at triksene som vi tilbyr nedenfor er ment å gjøre det virke til de største og skjeve øyne. Heldigvis trenger du bare å vite noen enkle triks for å få til dette vakre, sensuelle blikk i øynene. Tanken er at du bruker kosmetikk som deg bilag for sminke hver dag, fordi strategien er hvordan sminken og ikke de produktene du bruker. Uansett, mens du har dine beste kvalitet kosmetikk, vil du se mye bedre sminken uten tvil. Å forskjønne runde øyne må bruke mascara, tørr pensel, eyeliner og øyenskygge. For det første er det ønskelig at liner du bruker den i blyant. På den annen side søker å bringe ut øyet makeup for å gi et mer langstrakt utseende. Med hensyn til kategoriene, må du bestå en ren, tørr pensel når de er nymalt for å hindre dannelse av klumper eller klumper, for ikke å nevne at de vil se mer vakker og naturlig. Til slutt, fortrinnsvis øyenskygge må være mørke, men skal påføres fra vippekanten til den bue som danner ben, fra midten av øyet ut, for å gi en følelse av at øyet er langstrakt.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha