Opprett en ny type DNA uten basis i naturen

Opprett en ny type DNA uten basis i naturen

Et team av forskere fra Scripps Research Institute of California har klart å innlemme nye genetiske alfabetet bokstaver etter å ha utviklet en bakterie som DNA har to kunstige baser som ikke forekommer naturlig, skaper den første levende organisme halvsyntetisk.

Studien, publisert i tidsskriftet Nature, forklarer at har gjort etaten brukes til testing, bakterier "Escherichia coli" celler kopiere deres relativt normalt etter genmodifisering. For DNA replikasjon, forskerne måtte gi basepar til bakterier, kunstig og at transportmolekyler. Heldigvis det genetiske materialet i cellene i de nye halvsyntetiske organismeceller svarte med litt fart og presisjon, uten å hindre vekst eller viser tegn til å miste sine unaturlige basepar.

Forskere håper å fortsette å skape kunstige molekyler som muliggjør utvikling av unaturlige aminosyrer som tillate etablering proteiner for terapeutisk eller diagnosefunksjoner.

Ideen med å forbedre strukturen av DNA-dobbeltspiralen er ikke ny; Ikke overraskende, har forskerteamet ved Scripps Institute jobbet med det siden 90-tallet, endelig oppnå denne milepæl i syntetisk biologi med etableringen av den første semi-syntetisk organisme i stand til å huse i deres DNA et par kunstige baser.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha