Opprett et nytt materiale som reflekterer lyset

Opprett et nytt materiale som reflekterer lyset

Et team av forskere fra University of Michigan har utviklet et materiale som kunne være den perfekte kamuflasje av fremtiden som den skifter farge og form som lyset.

Som en kameleon den var, det nye materiale som består av indium tinnoksyd, er i stand til å generere former som tilpasser seg lett takket til løsningen av en spesiell type krystaller som dekker dette materialet.

Hvordan virker det? Veldig enkelt. Ved mottak av lys, er negative eller positive ladninger skapt i folie, som bare fjerne partikler eller tiltrekke seg og forårsake en visuell forandring på overflaten. "Vi kan bruke lys i en bestemt region, partiklene skape en krystall område hvor alle kommer sammen for å danne denne krystallstruktur", forklarer Kim Youngri studieleder.

Arbeidet, som ble publisert i tidsskriftet Nature Communications, er en milepæl i kamuflasje materialer som det er første gang trenger du ikke mønstre eller former etablerte tidligere, men etterligner formen av lyset, blir en aktiv kamuflasje som kan brukes både i kjøretøyer, klær eller teknologi generelt. Nettopp det mest logiske og tett ved hjelp av denne nye materialet kan være på skjermene til smarttelefoner, slik at de automatisk justere kontrasten på skjermen i henhold til lyset mottatt.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha