Opprett et revolusjonerende produkt for å forbedre hår helse

Opprett et revolusjonerende produkt for å forbedre hår helse

Den eksterne bildet som vi tilbyr til andre i ulike aspekter av våre liv er, i mange tilfeller, avgjørende for lykke og personlig tilfredsstillelse. For menns hår kan være en nøkkel til dette punktet, så bare lage et helt naturlig produkt utviklet for å opprettholde sunt hår.

Etter en viss alder eller til visse tider av året er normalt å oppleve tilfeldige dråper hår. Ifølge nylig publiserte tidsskriftet Cleveland Clinic Journal, folk flest har om lag 100.000 hår på hodet og er normalt å miste 50 til 100 hår om dagen. Problemet oppstår når dette beløpet er større.

Fra Institute of Food Innovation ved det katolske universitetet i San Antonio i Murcia, de nødvendige næringsstoffer for håret er aminosyrer vitaminer, mineraler, osv bemerker at "visse aminosyrer er viktige fordi de ikke kan syntetisere etatene; og de som kan bli syntetisert på tid er nødvendig i større mengder, fordi de har spesifikke gunstige funksjoner målrette organ. "

For å hente kapillær styrke svekket av stress, feil kosthold, vitaminmangel, etc. har skapt en helt naturlig plantebasert hår aktivator og næringsstoffer testet på hår, hår Definitive VR6 fordeler. Som rapporten fra samme Institute of Food Innovation på dette nye produktet "for sin høye bioassimilation, ernærings aktive ingredienser handle for å sikre maksimal nytte for utvinning av kapillær styrke og redusert hårtap." Faktisk har VR6 Definitive Hair oppnådd på bare seks måneder bli markedsleder, både mannlige og kvinnelige. Hva er din hemmelighet?

Naturlige produkter

Bruken av alle naturlige komponenter for produksjon er en av nøklene til denne nye kosttilskuddet som har som mål å sikre en sterkere hår, gjenvinne tykkelse og lysstyrken på det og redusere hårtap. Den bruker ingredienser som så Palmetto, soya isoflavoner, sink, biotin, vitamin B5 og B6 og vitamin E som er involvert i produksjonen av proteiner bundet til hår som til slutt oppnås formålet med en " påvist i 85% av tilfellene "point VR6 produsenter Definitive Hair.

For eksempel, i tilfellet med biotin, fra UCAM de indikerer at det er et direkte forhold mellom konsentrasjonene av denne viktige mikronæringsstoffer og svekkelse og håravfall. Det er derfor "det er viktig å supplere dietten med tilstrekkelige mengder av dette vitamin for å gi håret alle mikro er nødvendige for riktig utvikling" punkt. På samme måte, i tilfelle av lipidekstraktet Serenoa repens fra forskere angir at "mange studier hevder at dette anlegget treffer grunnleggende årsaker til hårtap, fordi dens virkning er lik Finasterid, en inhibitor av 5-alfa-reduktase , som var den andre FDA-godkjent for behandling alopecia. "

De næringsunderskudd kan forårsake problemer i forskjellige deler av kroppen, deriblant hår og negler. Heldigvis forskere får mer og mer vitenskapelig dokumentasjon om hva som forårsaker disse problemene og hvordan man skal takle dem i fødselen.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha