Opprinnelsen av bruttonasjonalproduktet - BNP

La oss begynne å lovprise Mother Nature gir alle de essensielle elementer som man kan utnytte alle sine ressurser, for eksempel vann, jord, steiner og mineraler, trær, skoger, landskap, flora, fauna, for å møte deres behov. Ifølge ovenfor, bruttonasjonalproduktet - BNP stammer fra disse ressursene gjennom produksjon som forandrer naturressurser til varer og tjenester som produseres i et land av produksjonsfaktorer som tilhører innbyggerne i et land og resten av verden i løpet av en bestemt periode er vanligvis ett år.

For bruttonasjonalproduktet - BNP, bør igangsettes for produktet i sin primære tilstand: I produksjonsprosessen av produktet to variabler involvert: Den første er råvarene eller innganger som er naturressursene i sin primære tilstand eller naturlige omgivelser; den andre er kjent som verdi tilsatt produsert av arbeidskraft og kapital. Kvantifiserer denne variabelen anses produktiv innsats rikdom. I kroner og øre merverdien er målt med følgende variabler: lønninger generelt, renter, husleier og fortjeneste, noen forfattere vurdere skatter og avskrivninger er også merverdi, men hvis de ikke er.

For å fortsette på veien til å skaffe bruttonasjonalproduktet - BNP må lære måter for produksjon: Produksjonen er kvantifisert ved perioder de er vanligvis ett år. Etter en produksjonsperiode kan være i to stater eller former:

  • Mellomliggende produksjon er en del av produksjonsprosessen er ikke ferdig behandling og regnes som produksjonen er ikke egnet til å tilfredsstille behov, slik at produksjonsprosessen må vende tilbake for å fortsette transformasjonen til ferdige varer og tjenester. Denne produksjonen ved slutten av perioden er lik de data som kreves i det etterfølgende perioden.
  • Endelig produksjon er produksjonsprosessen hvis ferdigbehandlet, og er egnet til å oppfylle behov, eller for å gå tilbake til produksjonsprosessen som kapitalvarer eller investering. For dette formål produksjon kalles "produkt".

Når produktet er dannet, som vi definerer som alle endelige varer og tjenester produsert av produktive faktorer vurderes i en periode som vanligvis er ett år.

Så se derivater produkt som kan være "Domestic Product" og "National Product", denne første Klassifiseringen tilsvarer medlemskap derav, som de eneste innbyggerne i landet og i utlandet på samme tid.

1. Domestic Product: Er alle ferdige varer og tjenester som produseres innenfor territoriet til landet, produksjonsfaktorene som eies av innbyggerne i dette landet og resten av verden i løpet av en gitt periode. Det er viktig å merke seg at eierskapet til rikdom er basert på eierskap av produktivkreftene som genererer det. Dermed har vi i et land uten kapital og utenlandsk teknologi og derfor rikdommen som genereres av disse faktorene tilhører sine eiere og er kalt "eksport inntekt" er den monetære mottatt vederlag av beboerne fra utlandet for å delta i utvikling av varer og tjenester i et gitt land. Når vi trekker nasjonalprodukt eksportinntekter og få rikdommen som genereres i landet er eid av folk derav: pi - Xr.

2. nasjonal produkt: Er alle ferdige varer og tjenester som eies av innbyggerne i et land som har blitt utviklet av den nasjonale for en periode i landet og i utlandet. Beboere i et land er vanligvis plassert utenfor faktorer. Den rikdom som er produsert i utlandet eid av innbyggerne i landet kalles importerer rikdom. Import av rikdom er den monetære mottatt vederlag av personer bosatt i et land for å generere formue i utlandet. pn = pi-xr-mr.

Hvordan tror du? Enkel rett? I en annen artikkel vil jeg forklare hvorfor produktet er brutto? og hvorfor er netto? Hvorfor det er på faktor? og hvorfor det er til markedspris? Hvorfor det er nominell? Og hvorfor er det ekte? og så videre for meg ikke så omfattende.

Jeg setter pris på dine kommentarer, bekymringer, behov eller problemer angående disse spørsmålene, fordi jeg studerer mer for å levere ekte, alvorlig, kvalitet og høy økonomisk verdi elementer.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha